marike 1444 76 Banner
  • We leven met jullie mee!

We leven met jullie mee!

Veel van onze klanten staan in de frontlinie van de corona-crisis.

Denk aan de zorg, het sociaal domein, de kinderopvang en het onderwijs. We horen en maken mee hoe jullie alles uit de kast halen om de crisis het hoofd te bieden. Het is ongelofelijk hoeveel energie, flexibiliteit en organisatievermogen er nu vrij komt. En liefde, moed en inzet van de medewerkers.

We leven met jullie mee en wensen jullie heel veel sterkte met wat er nu gaande is en met wat nog komt. Laat weten als we jullie kunnen helpen met tijdelijke vervanging van zieke managers/HR adviseurs, met het uitzoeken van nieuwe vraagstukken, met het opvangen van medewerkers en teams, etc.

Let goed op jezelf en je collega’s. We verwijzen graag naar een artikel van zorgvisie over de noodzaak van nazorg. Weet dat de psychosociale ondersteuning ook landelijk wordt opgetuigd.

Blijf veilig en gezond.


Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Benoeming van acht (8) nieuwe teamleiders in Het Oogziekenhuis

Het Oogziekenhuis Rotterdam heeft in 2019 haar besturingsmodel aangepast. Als gevolg van deze aanpassing ontstond de - voor Het Oogziekenhuis - nieuwe functie van RVE teamleider. Een functie met hele specifieke competenties op hele verschillende werkgebieden. Intern konden onvoldoende kandidaten gevonden worden. Bosman & Vos bood de helpende hand waarna, ondanks Corona, de benoeming van acht nieuwe RVE teamleiders volgde!

nicoline