Cultuurverandering

Wil je naar een andere manier van leidinggeven en samenwerken toe in je organisatie? Heb je het gevoel dat de bestaande manier van werken  niet meer effectief en passend is? Dat er te weinig wordt aangesloten bij de markt en de klanten? Dat er te weinig ondernemend en innoverend gewerkt wordt? Dat er te weinig gebruik gemaakt wordt van de talenten van medewerkers? Dat de samenwerking tussen verschillende organisatieonderdelen moeizaam is?

Soms is het nodig om gegroeide informele en formele patronen te resetten. Wat ooit goed werkte, werkt niet meer, omdat de organisatie zich ontwikkelt, of omdat de omgeving of de technologie veranderen en er andere eisen gesteld worden.
Wij hebben ervaring in het begeleiden van dit soort trajecten. We blijven het liefste dicht bij de ervaringen in het primair proces: wat zijn daar de knelpunten of de gemiste kansen? En wat betekent dat voor de gewenste manier van werken, organiseren en leidinggeven? Welke interventies hebben het meeste effect? Samen met een breed samengestelde kerngroep zetten we vervolgens de veranderacties in gang.


Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Versterking team Werving & Selectie

Met veel plezier kondigen we aan dat Aruna Radjkoemar op 1 september onderdeel is geworden van Bosman & Vos.