nicoline 1502 84 Banner
Watze met & teken 1478 78 Banner
hanne 1445 77 Banner
Michelle 848 46 Banner

Teamcoaching

Heb je het gevoel dat jullie team niet optimaal functioneert? Dat er weinig energie en gezamenlijkheid is? Dat vergaderingen saai zijn? Dat jullie moeilijk tot scherpe besluiten komen? Dat er spanningen zijn? Dat niet ieders kwaliteiten tot hun recht komen? Of gaat het goed, maar wil je een jaarlijkse APK beurt? Of zijn jullie net gestart als team en willen jullie versneld een sterk team worden?

Graag helpen wij je om van je team een effectief team te maken. Dat is niet zo moeilijk als het soms lijkt. Als je maar een goede analyse maakt, een gericht aanpakplan opstelt en recht op je doel afgaat. Geen omwegen, testen, uitjes, maar direct het echte gesprek aangaan met elkaar. Dan kan in korte tijd veel bereikt worden.
Op basis van een vrijblijvend intakegesprek maken we een aanpak op maat.

Overigens hebben we ook ervaringen met het opleiden van teamcoaches. Onze trainingen voor hen worden gewaardeerd met een 9.


Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Diversiteit in de raad van toezicht Halt.

'Halt' is de landelijke organisatie die zich al veertig jaar inzet op het voorkomen –en bestraffen- van jeugdcriminaliteit. Crista Vonkeman, Adviseur bij Bosman & Vos…

crista