hanne
Michelle
nicoline
Watze met & teken

Teamcoaching

Heb je het gevoel dat jullie team niet optimaal functioneert? Dat er weinig energie en gezamenlijkheid is? Dat vergaderingen saai zijn? Dat jullie moeilijk tot scherpe besluiten komen? Dat er spanningen zijn? Dat niet ieders kwaliteiten tot hun recht komen? Of gaat het goed, maar wil je een jaarlijkse APK beurt? Of zijn jullie net gestart als team en willen jullie versneld een sterk team worden?

Graag helpen wij je om van je team een effectief team te maken. Dat is niet zo moeilijk als het soms lijkt. Als je maar een goede analyse maakt, een gericht aanpakplan opstelt en recht op je doel afgaat. Geen omwegen, testen, uitjes, maar direct het echte gesprek aangaan met elkaar. Dan kan in korte tijd veel bereikt worden.
Op basis van een vrijblijvend intakegesprek maken we een aanpak op maat.

Overigens hebben we ook ervaringen met het opleiden van teamcoaches. Onze trainingen voor hen worden gewaardeerd met een 9.


Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Terugblik webinar 10 januari: 3 originele manieren van opleiden in een krappe arbeidsmarkt

CINOP en Bosman & Vos doen regelmatig projecten op het grensvlak van (de organisatie van) zorg en opleiden. Wij vinden het waardevol om initiatieven waarbij we betrokken zijn of die we tegen komen in onze praktijk breder te delen.

marike