Watze met & teken 1478 78 Banner
hanne 1445 77 Banner
Michelle 848 46 Banner

Leiderschapstraining

Wil je de stijl van leidinggeven verbeteren in je organisatie?
Wij hebben jarenlange ervaring met leiderschapsontwikkeling. Het begint meestal met het formuleren van een visie op leiderschap. Uit onderzoek komen daarbij 3 kenmerken van succesvol leiderschap naar voren: visiegedreven zijn, oprechte betrokkenheid en ruimte voor autonomie en ontwikkeling.

Deze elementen komen terug in onze trainingen. Deelnemers worden bevraagd op hun visie, waar ze heen willen en waarom. Ze ervaren dat een gelijkwaardige, open en authentieke manier van communiceren beter werkt dan alle managementtechnieken bij elkaar. En dat de sleutel daarvoor bij hen zelf ligt. In de training laten we zien, hoe oude defensiemechanismen daarbij in de weg kunnen staan en hoe ze daar beter mee om kunnen gaan. Tenslotte leren ze de balans te vinden tussen enerzijds ruimte geven en anderzijds de kaders en de voortgang bewaken.

Middels praktische oefeningen tijdens de training, huiswerkopdrachten en intervisie zorgen we er voor dat het geleerde in de praktijk wordt gebracht.

Zie daarnaast ook hier onze training 'overleg en besluitvorming' en onze 'open training leiderschap'.

 


Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Werving & selectie nieuws: ons vacature overzicht mei 2021

Zoals je van ons gewend bent, zetten we graag regelmatig alle nieuwe vacatures, lopende procedures en vervulde functies op een rij. Veel leesplezier!

ingrid