nicoline
  • 25 bemiddelingen in 25 jaar: Catharina Stichting

25 bemiddelingen in 25 jaar: Catharina Stichting

Hans Biezemans – Bestuurder Catharina Stichting – blikt terug op onderscheidende wervingsprocedure:

“April 2018 
Ik was net gestart als bestuurder bij Catharina, sinds 1293 actief op de Zuid-Hollandse eilanden en nu aanbieder van welzijn, thuiszorg en verpleeghuiszorg. Met een mooie opdracht die je in het kort zou kunnen omschrijven als het bewerkstelligen van groei en ketenzorg.

Op dat moment werd een aantal posities interim bezet. Met dank aan mijn voorganger, zodat ik het MT verder kon modelleren. Ik zocht een gebiedsmanager voor Westvoorne met specifieke ervaring op het gebied van thuiszorg en nieuwe passie op het gebied van HR, hard nodig gezien de opdracht en dat in een krimpende arbeidsmarkt.

Inmiddels bijna twee jaar verder hebben we een sterk, coherent MT, waar het werkplezier van afspat en zetten we belangrijke stappen en behalen we de gewenste resultaten.

En u snapt ’t al. Bosman & Vos leverde een belangrijke bijdrage. Met een goede eerdere eigen ervaring op zak kwam ik deze keer in contact met Nicoline Franken, net als haar collega Ingrid Venekamp even gedreven om de juiste match voor ons te vinden. Geen oppervlakkige CV-beoordelingen, maar diepte-interviews met kandidaten waarbij drijfveren, ambities en ontwikkelpunten zorgvuldig in kaart worden gebracht. Hier zat in het verleden voor mijzelf de meerwaarde. Nu plukt Catharina er de vruchten van. Bijzonder was hoe we een goed matchend HR-duo konden aantrekken via een mooie praktijkopdracht, die goed zicht op het functioneren in de toekomst bleek te geven. 

Voor mij is Bosman &Vos een club professionals, die ’t onderscheid maakt en die gaat voor toekomstbestendig resultaat.”

Hans Biezemans
Bestuurder Catharina Stichting

logo

 

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

25 bemiddelingen in 25 jaar: ActiVite

Korte lijnen en snel schakelen met 'tussenstanden'.