crista
  • 25 Bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 10

25 Bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 10

Nieuwe Raad van Toezicht KindeRdam: fris, gedegen en veelkleurig werken aan doelen en dromen!
Foto Ellen van Bodegom kindeRdam rvt

Ellen van Bodegom- lid Raad van Toezicht KindeRdam:
“In een korte tijd nam onze Raad van Toezicht van KindeRdam om uiteenlopende redenen afscheid van drie leden. We zijn op zoek gegaan naar nieuwe leden. Allereerst in ons eigen netwerk. Daarbij merkten we dat het lastig is om zorgvuldig en objectief met elkaar met een bekende zakelijke relatie in gesprek te gaan. Bovendien zochten we naar nieuwe leden met een specifiek profiel. 

Na een zorgvuldig traject kozen we er voor om Bosman & Vos te vragen om ons, bij onze zoektocht te ondersteunen. Via een gedegen selectietraject kwamen vijf kandidaten op gesprek. Twee daarvan voldeden aan het gevraagde profiel; ambitieus, startend als Raad van Toezicht lid en aanvullend aan de zittende leden. Bovendien konden zij zich vinden in de doelen en dromen van deze Rotterdamse kinderopvang. Vorig jaar evalueerden we tegelijk de reglementen, statuten en jaarplanning. 

Zo zijn we in 2019 fris en gedegen gestart met een nieuwe Raad van Toezicht voor KindeRdam. Door de ondersteuning vanuit Bosman & Vos hebben we in korte tijd onze Raad kunnen versterken met de juiste mensen. Dit jaar besteden we extra aandacht aan de vorming van het nieuwe team.”​

kleinere en juiste foto A Harika tbv kinderdam

 Ahmed Harika – lid Raad van Toezicht KindeRdam:
“Op de website zag ik een vacature voor de Raad van Toezicht van KindeRdam bij Bosman & Vos. Ik heb eerst contact gezocht met Crista Vonkeman die ik heel goed ken vanuit haar werkzaamheden in het verleden in Rotterdam. Dit was een prettig gesprek en dit heeft geleid tot solliciteren voor deze functie. Het hele proces heb ik heel prettig ervaren, zowel de ontvangst als de goede begeleiding door Bosman & Vos.”

Shequita kindeRdam RvT

Shequita Kalloe – lid Raad van Toezicht KindeRdam:
“Ik had een kennismakingsgesprek bij Bosman & Vos, omdat ik mij aan het oriënteren was op een nieuwe functie. In het gesprek werd mij gevraagd of ik interesse had in een nevenfunctie als lid Raad van Toezicht bij KindeRdam. De vacature die men had, leek te passen bij mijn profiel. Bij het lezen van de vacature was ik direct enthousiast en heb ik dezelfde avond een brief geschreven. Naast het verkennen van de match tussen de vacature en mijzelf bleek Bosman & Vos ook veel kennis te hebben over de organisatie. De feedbackgesprekken gedurende het sollicitatieproces heb ik als waardevol ervaren. Uiteindelijk heeft het geresulteerd in mijn eerste toezichthoudende rol bij KindeRdam, een prachtige kinderopvangorganisatie.”

logo

 

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

25 Bemiddelingen in 25 jaar - deel 9

In 2017 hebben we Wilfred Schoonderwoerd bemiddeld als Organisational Director a.i. bij Greenpeace Nederland.

nicoline