ingrid
  • 25 bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 13

25 bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 13

In 2007 heeft Ingrid Bosman & Vos Sandra Spanjaard bemiddeld als manager HR a.i. bij Vivium Zorggroep. Een goede match want Sandra werkt na al die jaren nog steeds bij Vivium Zorggroep! Ze werkt ook al 10 jaar samen met de bestuurder, Godfried Verkerk.

Sandra: “Al in 1997 maakte ik kennis met Bosman & Vos. Gerard Bosman was interimmanager bij Amsterdam Thuiszorg. Daar werkte ik als personeelsconsulent. Met Gerard had ik een goede klik en we hielden, ook nadat ik in 2000 zelf interimmanager werd, contact met elkaar. Via Gerard leerde ik Ingrid Venekamp kennen. Zij was het die me in 2007 bij Vivium voorstelde als manager HR a.i.. Een zeer goede match want wat is begonnen als opdracht is uitgegroeid tot een loopbaan. Op 1 juni 2019 ben ik zelfs 10 jaar in dienst bij Vivium Zorggroep. En nog steeds werk ik er met heel veel plezier”

Godfried: “Mijn collega-bestuurder heeft in 2007 de werving gedaan voor een manager HR a.i. Een samenwerking die alle partijen goed is bevallen. Door de jaren heen is bij organisatievragen Bosman & Vos af en toe ingezet. Zo hebben zij bijgedragen aan het MD traject, verschillende managers geworven en werd Watze Hepkema ingezet als supervisor. Recentelijk is Sandra directeur van de klantgroep PG geworden. Ingrid is gevraagd om kandidaten voor te stellen voor de tijdelijke rol van projectleider arbeidsmarkt. Ook daar zijn we blij mee”.

Het is prettig samenwerken met Bosman & Vos. Van harte gefeliciteerd met het jubileum!

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

25 Bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 12

Bemiddeling bij Welzijn Teylingen: unanieme en tijdige keuze voor een nieuwe directeur die nu ruim een half jaar in functie is en met wie we allemaal blij zijn. En een bestuur dat zijn eigen rol opnieuw gedefinieerd en vastgelegd heeft.

crista