ingrid
  • 25 bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 16

25 bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 16

Eind 2016 heeft Ingrid Venekamp van Bosman & Vos Henk-Willem Laan bemiddeld als directeur-bestuurder bij de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

Henk Willem Laan
Henk-Willem Laan
: “Het kennismakingsgesprek met Ingrid is voor mij een memorabel gesprek. Ik gaf aan dat ik mezelf zag als de meest ideale kandidaat voor deze functie. Zelfverzekerd, met een grote glimlach. Ingrid kon mijn zelfverzekerdheid wel waarderen.

In mijn loopbaan was ik tot dan toe de ideale tweede man, een loyale bouwer, het financiële geweten. Maar dit was voor mij een droombaan. In deze functie kwamen vele rollen samen: directeur, en tegelijkertijd ondernemer, boegbeeld, bestuurder en zelfs ook vader. Wij hebben namelijk een meervoudig gehandicapte zoon, en mijn passie ging daardoor uit naar deze doelgroep. Ook was ik in mijn vrije tijd al veel bezig met fondsenwerving.

Ik was er dus voluit van overtuigd dat ik tot mijn recht zou komen in de functie. Ingrid vroeg mij positief-kritisch het hemd van het lijf. Zij zag in mij potentie en groeimogelijkheden. En ze heeft mij fantastisch begeleid in deze match. Ik ben haar daar nog altijd dankbaar voor.

Van harte gefeliciteerd met het jubileum!”
NSGK logo2

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

25 bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 15

"Nieuwsgierig, eerllijk en vakkundig. Zo heb ik de begeleiding van Bosman & Vos ervaren" zo vertelt Jacqueline Dieleman, manager Audit en Advies bij tanteLouise.