ingrid
  • 25 bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 17

25 bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 17

Begin 2017 heeft Bosman & Vos Helma Engels bemiddeld voor de interimopdracht van bestuurssecretaris bij HVO-Querido in Amsterdam. HVO-Querido ondersteunt mensen in een kwetsbare situatie in hun streven om – opnieuw – de regie over hun eigen leven te krijgen en volwaardig deel uit te maken van de samenleving. 

Helma vertelt: “In 2016 maakte ik in een oriënterend gesprek kennis met Bosman & Vos in de persoon van Ingrid Venekamp. Dit verliep zonder meer prettig: een professionele benadering met oprechte interesse voor mijn motivatie / drijfveren. Door het stellen van de juiste vragen kreeg Ingrid al snel de vinger erachter naar welk soort opdrachten mijn interesse uitging. Dit heeft begin 2017 geleid tot mijn opdracht bij HVO-Querido die tot april 2018 doorliep.
Het accent lag in deze periode op de ondersteuning van de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht rond governance en compliance en het doorontwikkelen van bestuurlijke en besluitvormingsprocessen. Een mooie en interessante opdracht die – mede door een goede bemiddeling – mooi aansloot op mijn profiel.”
hvo queriodo logo3

 

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

25 bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 16

Eind 2016 heeft Ingrid Venekamp van Bosman & Vos Henk-Willem Laan bemiddeld als directeur-bestuurder bij de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

ingrid