ingrid
  • 25 Bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 4

25 Bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 4

Directeur-bestuurder; een goede match tussen toezichthouders, organisatie en kandidaat.

Jolanda Knorren - bestuurder Raster Groep: Met oprechte zorgvuldigheid! 

"Met een gevoel voor mensen en verstand van organisaties heeft Bosman & Vos vorig jaar de procedure rondom de benoeming van een nieuwe bestuurder tot een goed einde weten te brengen. Het was een bijzondere procedure waar veel in moest worden geschakeld en duidelijke kaders nodig bleken. Doordat Bosman & Vos breed georiënteerd is en specialisten in dienst heeft waren zij in staat om een goede match tussen toezichthouders, organisatie en kandidaat te maken.
Zij hebben het proces zorgvuldig begeleid waarbij er vanuit nieuwe perspectieven en inzichten gezocht werd naar een andere stijl van leiderschap passend bij de huidige ontwikkelingen. Dat vroeg om inzicht, kennis en lef. Maar ook om pragmatisch handelen en het bieden van keuzes.  Ondertussen maak ik samen met Raster en Sam & Ko grote stappen naar nog meer verbinding vanuit een gezamenlijke kijk op de meerwaarde van deze mooie organisatie!"

raster logo

Lees hier het voorgaande deel van deze serie bemiddelingen.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

25 Bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 3

In maart 2018 liep ik aan tegen een interessante vacature via Bosman en Vos: ‘Directeur Multifunctioneel Netwerk (MFN) bij Altra onderwijs en jeugdhulp’ in Amsterdam.

nicoline