watze ingrid
  • 25 Bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 6

25 Bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 6

logo xtra
Debbie Kwakkelstein – senior personeelsadviseur bij Xtra - vertelt over haar ervaringen tijdens de wervingsprocedure van een strategisch HR business partner:

“Bosman & Vos heeft ons uitstekend geholpen bij het vervullen van de voor ons nieuwe vacature strategisch HR business partner. Zowel in de voorbereiding en het duidelijk krijgen van de functie inhoud en hoe deze past binnen onze afdeling, alsook in het verdere verloop van de procedure heeft Yolanda Gagliardi ons prettig, deskundig en professioneel bijgestaan. We hebben een langer lopende relatie met Bosman & Vos als adviesbureau en vonden hun in bemiddeling bij ons voor onze moeilijk vervulbare vacature, de best passende samenwerkingspartner. 

We zijn blij met onze nieuwe collega die voldaan heeft aan de vooraf gestelde wensen.”

Daniel Scheper - eind 2018 gestart in de nieuwe functie van HR strategisch business partner deelt zijn ervaring: 

“Ik ben door Bosman & Vos goed bijgestaan bij de selectieprocedure voor strategisch HR businesspartner bij Xtra. Met kundig en eerlijk advies heb ik met hen kunnen sparren over de functie en dat heeft me ertoe doen besluiten om mijn sollicitatie door te zetten. Dankzij hun open en persoonlijke aanpak kijk ik terug op een goede sollicitatieprocedure en werk ik met veel plezier nu bij Xtra Welzijn.”

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

25 Bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 5

Deel 5 van de serie van 25 bemiddelingen: sommige kandidaten en klanten hebben ons hart gestolen: in 2011 hebben wij Will van Schendel bemiddeld als directeur bij Doras (nu De Sociale Maatschap).

ingrid