ingrid
  • Alle vacatures op een rij

Alle vacatures op een rij

Er zijn weer mooie uitdagende nieuwe functies en we informeren u graag over de lopende procedures en vervulde vacatures om een compleet beeld te geven:

Nieuwe vacatures

Voor de Blijf Groep in Amsterdam zijn we momenteel aan het werven voor de functie van directeur/bestuurder.
Voor Stichting het Juridisch Loket te Den Haag zoeken we een innovatieve manager voor het klantcontact centrum.
Voor ZONH te Heerhugowaard zoeken we een ondernemende programma manager.
Voor MEE & de Wering in Alkmaar komen we graag in contact met een stevige business controller met leidinggevende ervaring.
Voor ons eigen kantoor in Rijswijk zijn wij op zoek naar versterking op ons secretariaat.

Lopende procedures

We hebben de intakegesprekken met kandidaten voor de functie van directeur/bestuurder MEE & de Wering en Groeimee net afgerond. Bij Vivenz in Zwijndrecht voeren we gesprekken met potentiële leden voor de Raad van Toezicht. Voor het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht loopt de procedure voor een welzijnsmanager.
Bij MEE West-Brabant gaan twee kandidaten voor een management functie op assessment. Voor Tragel Zorg in Zeeuws Vlaanderen loopt de procedure een goede onafhankelijk voorzitter van de CCR te zoeken.

Vervulde functies

Richard Scalzo start op 1 augustus als directeur/bestuurder van MEE Rotterdam Rijnmond.
Bij PGOsupport te Utrecht is Nicole Hermans als nieuw lid van de Raad van Toezicht benoemd. Voor de Swinhovegroep, Zwijndrecht hebben we een goede nieuwe directeur/bestuurder gevonden. Bij ActiVite in Leiderdorp kreeg Fanny Kerstens een aanbod voor de rol van senior beleidsmedewerker zorg en Marieke van Guldener – de Groot als manager zorginhoud. Bij Perspectief in Zutphen start op 1 juli een nieuwe directeur/bestuurder. Voor Buddy Netwerk in Den Haag vonden we in Monique de Bree een prima kandidaat om per 1 september de rol van directeur/bestuurder op zich te nemen. Prisma, Waalwijk heeft een nieuwe teamleider zorgadministratie gekregen in de persoon van Gera Altman. Bij Blijfgroep hebben we in Henk Staadegaard een goede manager manager ondersteunende diensten en in Karin van der Zwan een manager primair proces gevonden. Bij SHOP in Den Haag is Candide Smit als interim manager gestart en voortvarend aan de slag.

Hebt u een mooie vacature of nevenfuncties waarbij we u kunnen ondersteunen of hebt u zelf ambities? Neem dan contact met ons op.

 

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Creatieve samenwerking buiten kantoor(m)uren

Grens overstijgende en inspirerende samenwerking buiten kantoor(m)uren. Nancy Kroon (beeldend kunstenaar) en Simon Twilt (verhalenverteller en ook schrijver) openen samen een tentoonstelling.