crista
  • Alles is gezondheid

Alles is gezondheid

Voor het ministerie van VWS hebben wij een voorstudie gedaan naar het programma “Alles is gezondheid…”.

Dit is het Nationaal Programma Preventie waarin partijen afspraken maken en gezamenlijk acties ondernemen om een beweging op gang brengen. Deze beweging moet leiden tot een gezonder en vitaler Nederland. VWS heeft onze voorstudie naar de Tweede Kamer gestuurd. Op 26 februari stond dit op de agenda van de Tweede Kamer.

De voorstudie laat zien dat het programma goed in de steigers staat en geeft aanbevelingen voor het vervolg, onder meer “maak resultaten zichtbaar”, “communiceer slim en onverwacht”.

Lees hier ons rapport.

Inmiddels zijn 600 organisaties betrokken bij Alles is Gezondheid... Dit zijn bijvoorbeeld zorgaanbieders, gemeenten, zorgverzekeraars,  welzijnsorganisaties, ministeries, cliëntenorganisaties, kennisinstituten, branche-organisaties, cliëntenorganisaties en werkgever- en werknemersorganisaties.
Al deze organisaties ondernemen activiteiten om bij te dragen aan een gezonder en vitaler Nederland.

logo alles is gezondheid

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Omkering

27 November 2014 was voor Bosman & Vos een bijzondere dag. Midden in het geweld van alle transities in Nederland, stonden wij stil bij onze eigen transitie. Gerard Bosman en Hekon Pasman doen een stapje terug en worden van partner nu associé. Ingrid Venekamp, Diane den Tuinder, Crista Vonkeman, Yolanda Gagliardi en Paul Poortvliet doen een stapje vooruit en zijn samen met Watze Hepkema vanaf 1 januari 2015 de partners van Bosman & Vos. 

Hoe ons bureau er dan nu uit ziet en wat wij voor u kunnen betekenen? Kijkt u zelf maar!

ingrid