nicoline
  • Bosman & Vos gaat de Mont Ventoux op voor het goede doel

Bosman & Vos gaat de Mont Ventoux op voor het goede doel

Op 19 september 2015 bedwingt een aantal Bosman & Vos collega’s de Mont Ventoux om geld op te halen voor het Nationaal MS Fonds.

Ingrid Venekamp, partner van Bosman & Vos, organiseert deze actie samen met haar man Leo. Hij heeft ruim 12 jaar MS en hij leidt, ondanks zijn beperkingen, een gelukkig leven. En dat wenst hij andere MS patiënten ook toe. Een leven met MS maar ook een autonoom leven met mogelijkheden en geluk.

Het Can Do Behandelprogramma van het Nationaal MS Fonds helpt daarbij. Leo zal de Mont Ventoux bedwingen op zijn scootmobiel en vijftig familieleden, vrienden en bekenden gaan mee, op de fiets of te voet. Met deze beklimming willen Ingrid en Leo een substantieel bedrag ophalen voor dit bijzondere behandelprogramma.

Vanuit Bosman & Vos fietsen Hekon Pasman samen met zijn zoon Boris en een vriend, Ingrid Venekamp, Daniël Waarsenburg met vriend Jacco Vroegop en zal Gerard Bosman de top te voet bereiken samen met zijn Marja. Als u dit initiatief een warm hart toedraagt, kunt u de actie steunen. De website vind u hier.

foto Leo Ventoux

 

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Ontwikkelingen in het brede gemeentelijke zorgdomein

Als bureau zijn we vanuit verschillende perspectieven actief in het sociale domein. Regelmatig delen we deze perspectieven met elkaar. Om ordening en overzicht te creëren hebben we een totaalschets gemaakt van het brede gemeentelijke zorgdomein. Het helpt ons bijvoorbeeld bij positionerings- en samenwerkingsvraagstukken. Deze schets delen wij graag met u en reacties zijn van harte welkom.