Sophie Bijloos
  • Bosman & Vos verwelkomt 2 nieuwe collega's

Bosman & Vos verwelkomt 2 nieuwe collega's

We zijn blij met de uitbreiding van ons bureau met adviseurs Hanne Veraart en Marike Schoneveld en stellen hen graag voor:

Hanne heeft een aanstekelijk enthousiasme en zorgt voor een positieve energie. Ze gaat voor een bruisende organisatiecultuur. Hanne is beschikbaar als interim cultuur- of verandermanager, HR-adviseur en sparringpartner voor het verbeteren van plezier, betrokkenheid en productiviteit van medewerkers en het aantrekken van nieuw personeel.

Marike is scherp, een doorpakker, betrokken en pragmatisch. Ze is expert op het gebied van opleiden in de zorg. Ze gaat voor het beste voor de zorg en weet daarbij mensen mee te krijgen door haar directe, open houding. Marike is beschikbaar als strategisch adviseur, kwartiermaker en projectleider binnen de zorg.

Neem contact op om met hen kennis te maken.
nieuwsartikel marike en hanne

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Benoeming van acht (8) nieuwe teamleiders in Het Oogziekenhuis

Het Oogziekenhuis Rotterdam heeft in 2019 haar besturingsmodel aangepast. Als gevolg van deze aanpassing ontstond de - voor Het Oogziekenhuis - nieuwe functie van RVE teamleider. Een functie met hele specifieke competenties op hele verschillende werkgebieden. Intern konden onvoldoende kandidaten gevonden worden. Bosman & Vos bood de helpende hand waarna, ondanks Corona, de benoeming van acht nieuwe RVE teamleiders volgde!

nicoline