francine
  • Coaching en persoonlijke begeleiding

Coaching en persoonlijke begeleiding

In een periode van economische onzekerheid zie je coaches en begeleiders als paddenstoelen uit de grond schieten. Hoe weet je nou of iemand goed is als je hem of haar nog niet hebt gesproken? Naar ons idee zijn 2 dingen belangrijk bij het vinden van een goede coach: de persoonlijke klik en deskundigheid. Of het klikt ervaar je tijdens de ontmoeting. Voor de deskundigheid zijn wij als coaches verantwoordelijk.

Naast een gedegen opleiding, ervaring en continue inter- en supervisie zijn we nu ook aangesloten bij een beroepsvereniging. Ik ben lid geworden van de NVPA, het Nederlandse Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen. Deze aansluiting geeft de mogelijkheid dat de zorgverzekeraar een deel van uw kosten vergoedt.

Dus als het gaat om zich herhalende thema’s in het werk, overbelasting, stellen van grenzen, conflictsituaties en vergelijkbare vraagstukken die de uitvoering van het werk belemmeren, dan kunnen wij u begeleiden.

Voor meer informatie kun je bellen met Francine van Rosmalen op 0641903994

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Ronald Sietsma over zijn bemiddeling als directeur/bestuurder naar Stichting Wende

Toen ik op een mooie zomerdag in augustus 2011 kennis ging maken met Ingrid Venekamp, had ik al in mijn achterhoofd dat ik geselecteerd wilde worden voor de bestuurdersfunctie van Stichting Wende. Er volgde een inspirerend en prettig gesprek waarbij Ingrid goed, kritisch en deskundig doorvroeg op mijn motivatie, kennis en vaardigheden.

ingrid