sophie watze ingrid paul
  • Creatieve samenwerking buiten kantoor(m)uren

Creatieve samenwerking buiten kantoor(m)uren

Grens overstijgende en inspirerende samenwerking buiten kantoor(m)uren. Nancy Kroon (beeldend kunstenaar) en Simon Twilt (verhalenverteller en ook schrijver) openen samen een tentoonstelling. Beiden zijn werkzaam voor Bosman & Vos.

Samenwerken kan grens overstijgend en inspirerend zijn. Dat laat de opening van de expositie van Nancy zien. Tot en met 28 mei exposeert Nancy met een kunst-collega Harald Jassoy in de Hofboerderij in Wateringen. De bron van haar beeldend werk is haar fascinatie voor de Griekse oudheid: waar de menselijke emotie altijd centraal staat. Verhalen uit bijvoorbeeld ‘de Metamorfosen’ vertellen over het universele zoeken, veranderen, groeien van de mens. Verhalen die altijd hedendaags blijven. Ook Harald grijpt soms terug in zijn werk tot deze thema’s.
De opening van deze expositie werd kracht bij gezet door een verhaal van Simon. In zijn openingsverhaal liet hij een verward opperwezen zoeken naar de antwoorden op zijn eigen schepping. Deze zoektocht bracht hem bij zijn aanbidders, die hem weinig te bieden hadden, de wetenschap, waar hij de antwoorden vond en de kunstenaars, zijn geestverwanten, mensen die hun verbeelding gebruiken om nieuwe werelden te scheppen.
Naast zijn werk als trainer, coach bij Bosman & Vos, schrijft Simon blogs en verhalen.

expo totaal

 

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Nieuw Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg positief geëvalueerd

In 24 proeftuinen is het Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg vernieuwd. Wij evalueerden dit proces én de resultaten. Conclusie is dat het nieuwe kader succesvol is.