• De overstap van de JGZ naar de Revalidatie sector

De overstap van de JGZ naar de Revalidatie sector

Na een aantal jaar met heel veel plezier en met hart en ziel in de Jeugdgezondheidszorg gewerkt te hebben, heb ik in februari 2011 de overstap gemaakt naar het Rijnlands Revalidatie Centrum.

Na een 1e oriënterend gesprek met Francine van Rosmalen van Bosman & Vos, werd ik direct enthousiast voor deze openstaande vacature. Vol verve vertelde zij mij waar het RRC voor staat en welke uitdagingen er gevraagd zouden worden aan de nieuwe sector manager.

Na twee behoorlijk intensieve sollicitatierondes en een assessment ben ik per 1 februari 2011 gestart als sector manager Hart-Longrevalidatie.

Dan is het 1 februari 2011 en daar sta je dan, als de nieuwe sectormanager en collega. Spannend! Gelukkig ben ik heel goed opgevangen, door zowel mijn collega’s als door de Raad van Bestuur.

Na een intensieve inwerkperiode, waarin er veel ruimte was voor vragen, luisteren en lezen, heb ik nu het gevoel dat ik steeds meer groei in de rol van sectormanager Hart–Longrevalidatie. De sector Hart-Longrevalidatie is een boeiende wereld welke volop in beweging is. Dit betekent voor mij als sectormanager meebewegen, anticiperen en de juiste keuzes maken, dit in samenspraak met het MT en mijn collega’s.

Het Rijnlands Revalidatie Centrum is een organisatie met een hart en een ziel voor zowel haar patiënten als voor haar medewerkers. Ik ben trots en blij dat ik hier mag werken en mee mag bouwen aan alle uitdagingen die het RRC de komende jaren nog aangaat.

28 juni 2011
B. Reddingius-Koller

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Als manager kinderopvang werken in een nieuw centrum

Sinds begin mei ben ik als interim-manager kinderopvang werkzaam bij De blauwe takin, één van de vestigingen van SKON, werkmaatschappij van Kinderopvang Nederland.