• De verbindende factor

De verbindende factor

Samen met de opdrachtgever op onderzoek uit en aanpakken, daar krijg ik energie van!

Vanaf 1 mei versterk ik als adviseur het team van Bosman & Vos. Als generalist ben ik inzetbaar voor zowel werving & selectieopdrachten als procesverbetering, teamcoaching en advies.

Na enkele jaren werken in de kinderopvang en gesloten jeugdzorg heb ik in 2013 de overstap gemaakt naar het hoger onderwijs. Ik heb verschillende opdrachten begeleid gericht op de samenwerking tussen mbo en hbo. Vol enthousiasme heb ik in 2017 de hbo master Pedagogiek Management & Beleid afgerond. Tijdens deze Master heb ik vaardigheden ontwikkeld in het aansturen van verschillende organisatieprocessen (beleidsvorming, kwaliteitszorg, projectmatig werken). Gedurende een periode vantwee jaar heb ik een praktijkgericht handelingsonderzoek uitgevoerd. Naast op professioneel vlak wil ik mijzelf persoonlijk blijven ontwikkelen. In de zomer van 2016 heb ik een kans aangegrepen om samen met 30 Nederlandse studenten vrijwilligerswerk te doen in Oost-Java. In een klein dorpje heb ik samen met zowel Nederlandse - als Indonesische studenten dagelijks Engelse les gegeven op een lokale basisschool aan een klas van ongeveer 35 kinderen. Op pedagogisch/onderwijskundig vlak een onvergetelijke ervaring, maar ook een waardevolle aanvulling op mijn persoonlijke ontwikkeling! Lesgeven in een andere cultuur/religie met gewoontes en tradities die voor mij nieuw waren, kortom een uitdaging waar ik met veel trots en plezier op terugkijk.

Bij Bosman & Vos werk ik bij voorkeur schouder aan schouder met de opdrachtgever. Ik ben echt een generalist, dankzij mijn enthousiasme en energie weet ik de zaak in beweging te brengen. Tegelijkertijd ben ik analytisch sterk en heb ik altijd oog voor het team. Op een natuurlijke manier ben ik in veel verschillende situaties de verbinder. Of het nu gaat om een samenwerkingsproject tussen het mbo/hbo, het lesgeven op een lokale school in Oost-Java of in een complex onderzoeksproject met uiteenlopende interne belangen. Als verbinder ga ik graag samen op onderzoek uit om vervolgens een vraagstuk aan te pakken.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Zomerse vacatures

Net voor de zomer delen we graag de nieuwe, toekomstige en vervulde vacatures en nevenfuncties met u.

ingrid