karin
  • Onze missie: maximale impact maken in het sociaal domein

Onze missie: maximale impact maken in het sociaal domein

Afgelopen april zijn Crista Vonkeman en Sophie Bijloos gestart met het jaarprogramma “Impact maken als directeur-bestuurder”. De 2e groep staat inmiddels ook gepland en start op 3 oktober. In deze groep is nog plaats!

Mocht dit nog te vroeg zijn? We verwachten in december ’22 of januari ’23 een 3e groep te starten.

Inmiddels is er ook een jaarprogramma opgezet voor ervaren bestuurders door Watze Hepkema en Sophie Bijloos. Deze groep start 20 oktober. Er is nog plaats voor 1 persoon.

Een onderdeel van deze jaarprogramma’s is de broedplaats voor impact die we op 14 oktober creëren. Een dag deskundigheidsbevordering met inspirerende expert-sprekers passend binnen vier thema's. Download hier de flyer voor meer info en profiteer vóór 1 juli nog van de aantrekkelijke early-bird korting.

Durf jij IMPACT te maken?

Deze live-dag is onderdeel van de jaarprogramma’s, maar kan ook los worden geboekt.

Schrijf je nu in door te mailen naar info@bosmanvos.nl o.v.v. 14 oktober. Kosten (vrijgesteld van BTW) € 550,00; early birds (tot 1 juli) € 450,00

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Broedplaats voor impact op 14 oktober

Op 14 oktober hebben we een broedplaats gecreëerd voor impact in het sociaal domein. Voor maximaal 40 moedige bestuurders die bereid zijn radicaal anders te denken.

Sophie Bijloos