nicoline
francine
ingrid
  • Geen komkommertijd: veel vacatures!

Geen komkommertijd: veel vacatures!

Nieuwe vacatures:

Voor ActiVite (VVT) in Leiderdorp zoeken we een strategische HR beleidsadviseur. Iemand die conceptueel kan denken, ruime ervaring heeft met HR beleidsontwikkeling, analytisch inzicht heeft en goed kan schrijven.

Voor het Boerenplein (welzijn en onderwijs) in de Transvaal in Den Haag gaan we op zoek naar kandidaten die de functie van directeur willen vervullen. Een bijzondere welzijnsorganisatie die door haar omvang, diversiteit en veelzijdigheid echt het verschil maakt.

Voor MeerWaarde (welzijn) in de Haarlemmermeer werven we twee nieuwe leden voor de Raad van Toezicht. We zoeken een toezichthouder met inhoudelijke kennis van de sector op strategisch niveau en we willen graag in gesprek met een sociaal ondernemer uit de regio.

Voor Stichting Welzijn Velsen/Beverwijk zoeken we een stevige manager Opvoeden & Opgroeien. Een manager, die zorgt dat een gerenommeerde BV peuteropvang tot stand komt, waar kwaliteit in het kader van IKK en goede bedrijfsvoering in verband met de veranderende financiering hand in hand gaan.

Er is nog steeds gelegenheid om te reageren op de programmamanager bij ZONH in Heerhugowaard. Een enerverende functie gezien de wijzigingen die er in de financiering van 1e te verwachten zijn. Wil je bijdragen aan inhoudelijke kwalitatieve projecten, dan is dit een mooie kans.

Voor het Juridisch Loket in Den Haag zoeken we teamleiders met een juridische achtergrond en een moderne visie op klantbediening voor het Klantcontactcenter.

Zojuist ontvingen wij de opdracht om een strategisch HR Adviseur voor ActiVite te werven, binnenkort komt deze vacature op onze site.

Komende vacatures:

Voor Het Parkhuis in Dordrecht zoeken we een zorgmanager. Een huis waar 2 jaar geleden een cultuuromslag is ingezet en met warmte voor de cliënt het woongenot zo groot mogelijk wordt gemaakt en zorg geleverd wordt waar nodig. Een huis waar nu de voorbereidingen getroffen worden voor nieuwbouw en er dus ook in huisvesting invulling aan de visie gegeven kan en gaat worden. Een prachtige uitdaging om medewerkers hier in te ondersteunen. Houd de website in de gaten, want op korte termijn lees je hier meer over in het profiel.

Voor de Stichting Jeugdteams Zuid Holland gaan we binnenkort op zoek naar een bestuurssecretaris en een manager bedrijfsvoering.

Voor de Groepspraktijk in Huizen starten we op korte termijn de werving voor een praktijkmanager.

Vervulde vacatures:

Voor Prisma hebben we een goede teamleider voor de financiële administratie gevonden.

We hebben een directeur/bestuurder gevonden voor MEE & de Wering en Groeimee in Alkmaar.

Heeft u een mooie vacature of nevenfuncties waarbij we u kunnen ondersteunen of hebt u zelf ambities? Neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Het is hier onveilig....

Dit hoor ik geregeld in teams en soms is dat ook zo. Er zijn situaties waarin mensen worden gepest, fysiek bedreigd of geïntimideerd.