francine
  • Heidy ten Napel over haar interim opdracht bij MEE Samen

Heidy ten Napel over haar interim opdracht bij MEE Samen

Dat was direct een schot in de roos tijdens onze eerste online kennismaking. Net “op de markt” en rondkijkend naar een passende opdracht, kwam ik de website van Bosman & Vos tegen. Die sprak mij aan. Gericht op een waardevolle bijdrage in het sociaal domein, een pragmatische en betrokken aanpak. Een online kennismaking was zo gepland en daar zaten we, ieder achter ons schermpje. En ondanks dat wist Francine van Rosmalen heel goed te duiden wie ze voor zich had. En ik voelde inderdaad dat het paste, ook belangrijk. Ik werk met bestuurders en leiders die maatschappelijke impact willen maken.

BB 2023 07 24 Glimpact 052

Net voor ons gesprek was een mail binnengekomen bij Francine. Het verzoek van MEE Samen om op zoek te gaan naar een interim manager bedrijfsvoering. Om de zoektijd die nodig was voor de definitieve aanstelling te overbruggen. Iemand die niet alleen op de winkel past, maar vanuit verbinding de beweging inzet. Daarbij de mensen de ruimte en het vertrouwen geeft in hun werk.

“Ik denk dat ik al een passende opdracht voor je heb”, zei Francine, na mij een half uur gesproken te hebben. En ja, de bedoeling van MEE Samen past bij mij: Meedoen mogelijk maken door diensten te verlenen gericht op participatie van mensen met een beperking. De gewenste invulling van de rol past bij mij. Ik geloof in beweging vanuit verbinding, door leiderschap met focus op groei, impact en mogelijkheden. Met als doel een duidelijke en veilige omgeving waar betrokken en met plezier gewerkt wordt aan het maken van impact. Ik voeg waarde toe vanuit mijn financiële, bedrijfs- en bestuurskundige achtergrond in combinatie met een mensgerichte aanpak. Ik zorg ervoor dat het (weer) stroomt, in samenhang.

En de klik was daar in het gesprek met de bestuurder en HR-adviseur van MEE Samen. Met succes heb ik mijn bijdrage geleverd bij MEE. Zo succesvol, dat na een warme overdracht aan de inmiddels gestarte manager bedrijfsvoering ik een vervolgopdracht bij MEE Samen vervul. Als strategisch adviseur van de bestuurder, gericht op rol en positionering van functies in de organisatie. Deze laatste opdracht rond ik in oktober af. Met plezier denk ik terug aan de vliegende start en fijne landing!

Heidy ten Napel schrijft over haar bemiddeling door Francine van Rosmalen, Adviseur bij Bosman & Vos

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Versterking team Werving & Selectie

Met veel plezier kondigen we aan dat Aruna Radjkoemar op 1 september onderdeel is geworden van Bosman & Vos.