ingrid
  • Hoogste tijd om je te bezinnen op je toekomst

Hoogste tijd om je te bezinnen op je toekomst

Het is volop herfst. De dagen worden korter, de temperatuur daalt. Hoogste tijd om je te bezinnen op je toekomst. Er zijn veel mooie nieuwe uitdagingen.

Nieuwe vacatures:

Zinzia zorggroep in Wageningen en omgeving zoekt een nieuwe bestuurder. Een mooie positie voor een zorgondernemer met de ambitie om een middelgrote ouderenzorg organisatie aan te sturen.

Voor Stichting Welzijn Baarn zijn we op zoek naar een directeur bedrijfsvoering, die niet alleen het gebruik van de aanwezige systemen optimaliseert, maar ook samenhang brengt tussen de uitvoerende medewerkers. Je bent bezig met de processen van de ondersteunende diensten en met gedrag binnen de organisatie. Een mooie combinatie om de organisatie nog efficiënter en professioneler te laten draaien.

Ben of ken jij een projectmanager met ervaring in een politiek gevoelige omgeving en houd je van pionieren? Dan is de functie bij Stichting We(l)doen wellicht interessant voor jou. We zoeken iemand die het relevant vindt om mantelzorg en vrijwilligerswerk goed op de kaart te zetten. Iemand die het spel van belangen goed weet te spelen en zich staande houdt door doel- en resultaatgericht te werken, zonder de relatie uit het oog te verliezen.

Wij zoeken voor Evita Zorg bv in Den Haag een energieke, ondernemende hands-on HR manager voor de thuiszorg. Vind jij het een uitdaging om HR beleid te ontwikkelen en tegelijk in de praktijk te brengen in een kleine organisatie waar de klant echt centraal staat? Ben jij gepassioneerd en wil je mede verantwoordelijk zijn voor het bedrijf vanuit jouw betrokkenheid bij de klant en medewerker?
Je hoeft geen ervaring in de zorgsector te hebben. Solliciteer dan op deze functie!

Voor Vivenz in Zwijndrecht zoeken we een nieuwe toezichthouder met een gemeentelijk profiel en kennis van het sociaal domein.

Komende vacatures:

Voor Wasko in Papendrecht gaan we 3 toezichthouders werven. Houd de site in de gaten.

PGOsupport in Utrecht wil haar Raad van Toezicht completeren met 2 nieuwe collega’s. De profielen zijn heel binnenkort bekend.

Ook voor Anton Constandse in Den Haag gaan we binnenkort op zoek naar een toezichthouder.

Vervulde vacatures:

Bij het Mandelaplein, een welzijnsorganisatie in de Transvaal in Den Haag, start Marije Talstra op 1 januari. Voor de groepspraktijk in Huizen hebben we in Chris de Langen een goede praktijkmanager gevonden. Per 1 november is Angelique Schuitemaker begonnen als directeur-bestuurder bij ZONH. Al eerder startte André Kootwijk bij Prisma als teamleider financiële administratie. Bij het Parkhuis beginnen op 1 januari Marrie Cornelissen en Lilian Vestering als zorgmanager. Yuki Choo is de nieuwe manager uitvoering bij het Juridisch Loket.

Hebt u een mooie vacature of nevenfuncties waarbij we u kunnen ondersteunen of hebt u zelf ambities? Neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Ipse de Bruggen neemt ons een grote klus uit handen

Al een aantal jaren verzorgt De Ruimte (centrum voor vakgerichte dagbesteding) van Ipse de Bruggen het fraai inpakken van onze relatiegeschenken en het verzenden hiervan.

crista