ingrid
  • In voor zorg!

In voor zorg!

We melden vol trots dat we inmiddels 12 In voor zorg! opdrachten gegund hebben gekregen. Professionele coaches begeleiden via ons trajecten bij instellingen in de langdurende zorg.

Een korte opsomming van de opdrachten:

  • Het ondersteunen van de organisatie bij de implementatie van een nieuwe cultuur die zich moet vormen om de nieuw gevormde kernwaarden.
  • Het opnieuw inrichten van de interne organisatie, schrijven van werkplannen, implementeren van een nieuw besturingsmodel en het ontwikkelen van een set van prestatie-indicatoren om te kunnen sturen op kwaliteit en doelmatigheid.
  • Medewerkers, teamleiders en managers coachen bij verandertrajecten.
  • Het begeleiden van de organisatie bij het vertalen van de strategische koers naar de onderdelen van de organisatie, het ontwerpen van het verandertraject en bij het implementeren van de strategische koers, waarbij zowel aandacht is voor structuur als cultuur.
  • Het ontwikkelen en implementeren van een volledig MD programma.

Tot eind van dit jaar kunnen zorginstellingen hun vraagstelling voorleggen aan In voor zorg!. Dat betekent dat de opdrachten operationeel tot medio 2014 doorlopen. Als u interesse hebt om als coach voor In voor zorg! werkzaam te zijn en u voldoet aan het profiel, gaan we graag met u in gesprek. Via de vacature kunt u zich hiervoor aanmelden.

 

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Verhuizing

We laten u hierbij weten, dat Bosman & Vos is verhuisd. We konden een lange periode genieten van de prachtige Oranjerie.In verband met de verkoop…

Watze met & teken