ingrid
  • In voor zorg! februari 2013

In voor zorg! februari 2013

U hebt het vast al ergens gehoord of gelezen, maar we hebben ook voor het In voor zorg! programma 2013 – 2015 een gunning verkregen! Hier zijn we heel blij mee en trots op.

We hebben de ambitie om weer een aantal goede adviseurs en coaches te bemiddelen voor deze trajecten. Als u interesse hebt om de komende 3 jaar via Bosman & Vos als coach voor In voor zorg! werkzaam te zijn en u voldoet aan het profiel (linkje naar het profiel), gaan we graag met u in gesprek. Via de vacature (linkje) kunt u zich hiervoor aanmelden.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Bosman & Vos breidt zich uit

Voor sommig nieuws is het zo fijn iets te mogen schrijven!. In tijden van een teruglopende economie “presenteren” wij met trots onze 2 nieuwe aankomend partners, die officieel per 1 januari 2013 deel gaan uitmaken van ons team: Crista Vonkeman-Karaca, tot voor kort bestuurder van een welzijns- en kinderopvangorganisatie en Simon Twilt al jaren als adviseur personeelsontwikkeling actief in de zorg. Als echte Bosman & Vos adviseurs konden zij natuurlijk niet wachten tot 1 januari 2013 en zijn dus beiden nu al aan de slag. Zij stellen zich graag aan u voor. U begrijpt, voor ons een mooi slot van 2012 en een geweldig perspectief voor 2013.