ingrid
  • Interim opdracht GGZ Noord-Holland-Noord

Interim opdracht GGZ Noord-Holland-Noord

Net voor de zomer werden we gebeld door Willemien Schaap, directeur P&O van GGZ Noord-Holland-Noord. Zij had behoefte aan tijdelijke ondersteuning op haar afdeling en zocht een HR-professional die in staat was om een aantal projecten op te pakken.

FWG en het inrichten van de helpdesk P&O hadden prioriteit. Tegelijk zocht ze iemand die het vermogen had om in een traject te stappen wat zich organisch zou ontwikkelen. Een opdracht waarbij het niet zeker was wat de definitieve invulling werd.

Wij hebben iemand gezocht die geen behoefte heeft aan een dichtgetimmerde opdrachtformulering maar samen met Willemien kon optrekken in de transitie van de P&O-afdeling. Dat is gelukt in de persoon van Ingrid Brons, de interimmer die wij bij GGZ Noord-Holland-Noord hebben geplaatst. Met Ingrid hebben wij al eerder naar volle tevredenheid samengewerkt.

Deze plaatsing heeft geleid tot een tevreden klant én een tevreden interimmer. Juist omdat gezocht werd naar een bepaald type generalist en niet specifiek naar inhoudelijke en gespecialiseerde kennis, klopte deze combinatie zo goed. De stijl van Ingrid - die te omschrijven is als direct, straight, humorvol - maakt dat ze effectief is. Ze is in staat om weerstanden weg te nemen en collega’s te coachen. Door haar praktische en pragmatische aanpak boekt ze resultaten en haar gave om kritische vragen te stellen maakt dat niet alleen gebaande paden werden bewandeld. De samenwerking tussen Willemien en Ingrid had precies de juiste combinatie van lichtheid en diepgang die nodig was voor deze opdracht.

Een afgerond FWG-traject, een nieuwe P&O front- en backoffice en een andere invulling van P&O-adviesoverleg zijn een aantal concreet behaalde resultaten. Belangrijker is de verandering die opgetreden is in de cultuur van de afdeling en door juist deze bemiddeling is daar een forse stap in gezet.

Willemien en Ingrid, hartelijk dank voor de prettige samenwerking in deze opdracht.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

In voor Zorg! de tussenstand

Met trots melden we dat we 20% van de uitvragen, waar we op offreerden, gegund kregen. Een leuk moment om ervaringen te delen.

francine