crista
  • Jaarprogramma Impact maken als bestuurder

Jaarprogramma Impact maken als bestuurder

Afgelopen jaar zijn we gestart met de jaarprogramma's Impact maken als bestuurder.

In maart starten we weer met een nieuwe groep Impact maken als bestuurder. Het programma bestaat uit 4 bijeenkomsten, met elkaar meelopen, persoonlijke coaching en een live dag.

Momenteel hebben we 3 deelnemers voor deze groep, allen bestuurders van welzijnsorganisaties. Er is nog plaats voor 1 tot 2 deelnemers. Ben je bestuurder uit welzijn en ben je op zoek naar collega’s om mee te sparren, 100% eerlijke feedback en wil je jouw impact vergroten? Dan is wellicht het jaarprogramma Impact maken iets voor jou.

Oproep start 2023 welzijn

Als ervaren adviseurs van bestuurders in het brede sociaal en publiek domein, ervaren wij, Sophie Bijloos en Crista Vonkeman de uitdagingen die deze rol met zich meebrengt. In het jaarprogramma kijk je samen met collega’s kritisch naar hoe jij maximale impact kunt maken: nu en in de toekomst.

De data zijn:

  • donderdag 30 maart 2023 middag
  • donderdag 15 juni 2023 middag
  • Derde en vierde bijeenkomst: nader te bepalen

De kosten: € 1.950,- vrijgesteld van BTW.

Inschrijven kan via ons secretariaat.

De eerste ervaring van Leo Noordegraaf, directeur-bestuurder de Luisterlijn, uit de groep die in april is gestart:
"Overduidelijk is er veel aandacht gegeven aan het samenstellen van de groep, overeenkomsten en verschillen die aanvullend zijn. Inspiratie, intervisie en coaching, een combinatie die ondersteunend is aan het maken van impact. Voor mij is dat enerzijds de bijna 65 jaar expertise van de Luisterlijn inzetten om het belang van écht luisteren in de maatschappij te bevorderen en anderzijds aandacht te geven aan persoonlijke effectiviteit in communicatie."

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Werving & Selectie nieuws: ons vacature overzicht december 2022

Zoals je van ons gewend bent zetten we graag regelmatig alle nieuwe en toekomstige vacatures, lopende procedures en vervulde functies op een rij. Veel leesplezier!

ingrid