sophie
  • Jaarprogramma Impact maken als directeur-bestuurder

Jaarprogramma Impact maken als directeur-bestuurder

In kleine groepen gaan Crista Vonkeman en Sophie Bijloos aan de slag met bestuurders. In januari 2023 start de volgende groep. Er zijn nog plekken beschikbaar. Hieronder een nadere toelichting.

Onze missie: Maximale impact maken in het sociaal domein

Als ervaren adviseurs van (directeur-)bestuurders in het brede sociaal en publiek domein, ervaren wij de uitdagingen die deze rol met zich meebrengt. In dit jaarprogramma kijk je samen met collega’s kritisch naar hoe jij maximale impact kunt maken: nu en in de toekomst.

Het programma

Het programma is als volgt ingericht:

  • 4 intervisiedagdelen met collega-directeur-bestuurders in het sociaal domein verspreid over een jaar;
  • 1 dagdeel deskundigheidsbevordering met inspirerende expert-sprekers passend binnen vier thema's;
  • 1 sessie individuele coaching;
  • Optioneel: 1 dag meelopen met een collega (en een collega met jou).

In het programma komen onderwerpen aan bod als leiderschapsstijl, organisatie-inrichting, gespreksvoeringtechnieken en onderliggende persoonlijke waarden en drijfveren. De groep bestaat uit vijf tot tien bestuurders. Onze rol is het begeleiden, expertise inbrengen, faciliteren, samenstellen van de groep, organiseren en het zijn van sparringpartner.

Over ons

Naast onze rol als adviseurs bij Bosman & Vos brengen we beiden een brede visie mee. Sophie Bijloos als jurist, filosofe, onderzoeker, gespreksleider en interimmer en Crista Vonkeman tevens als adviseur, (interim-)bestuurder, gespreksbegeleider en ervaren in het politieke krachtenveld. Wij kennen de uitdagingen in het sociaal domein dus als geen ander, hebben een open blik èn zijn ervaren in het faciliteren van de geleide dialoog om tot vernieuwende oplossingen en handreikingen te komen.  

Meer informatie

Meer weten? Ons secretariaat kan je de praktische informatie sturen.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Spreken is zilver, zwijgen is goud. Of toch niet?

Wanneer binnen een raad van toezicht, een bestuur, een managementteam of een organisatie heel veel niet gezegd wordt, dan kan dat leiden tot een ongezonde cultuur.

Femke Brull