Sophie Bijloos
  • Kansen voor de zorg in coronatijd

Kansen voor de zorg in coronatijd

De uitbraak van het coronavirus heeft de zorg de afgelopen maanden op ongekende wijze opgeschud. Om de crisis het hoofd te bieden werden in recordtempo oplossingen bedacht, barrières doorbroken en nieuwe vormen van zorg geïntroduceerd. Er werd samengewerkt over schotten heen, digitale zorg nam een vlucht en preventie werd bovenaan de agenda gezet.

Nu de meest acute fase achter de rug is, ontstaat er ruimte voor reflectie. Wat kunnen we leren van deze gezondheidscrisis? Welke kansen zijn er om de beweging naar de Juiste Zorg op de Juiste Plek door te zetten?

Hierover ging uitgever Simon Broersma op in gesprek met opiniemakers Sophie Bijloos (partner bij Bosman & Vos) en Danka Stuijver (huisarts) in de interactieve webinar ‘Kansen van de coronacrisis voor de zorg’. Dit webinar is een initiatief van de Juiste Zorg op de Juiste Plek in samenwerking met Skipr. Het webinar is hier terug te kijken: https://www.skipr.nl/events/kansen-voor-de-zorg-in-coronatijd/webinar/.

 

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Werving & selectie nieuws: ons vacature overzicht juli 2020

De zomervakantie staat voor de deur. Die wordt vast anders ingevuld dan anders maar we wensen iedereen een fijne tijd toe met iets meer ruimte. Houd onze site in de gaten voor nieuwe vacatures en nevenfuncties. Veel leesplezier en blijf veilig & gezond.

ingrid