nicoline
francine
ingrid
 • Lente bij Select

Lente bij Select

Het is volop lente, de natuur ontvouwt zich en alles is in beweging. En dat zien we ook terug bij onze klanten en kandidaten.

Vacatures

Zo hebben we een hele mooie uitdaging voor kandidaten die toe zijn aan een eindverantwoordelijke positie in het sociaal domein:

 • Voor Vivenz, maatschappelijke dienstverlening in Zwijndrecht, zoeken we een directeur/bestuurder.
 • Michiel van der Vlies start op 1 mei als de nieuwe bestuurder van MEE Plus in Hendrik Ido Ambacht.
 • Voor De Schoor in Almere hebben we een goede nieuwe directeur/bestuurder geworven.
 • We feliciteren Frans van Eck met zijn nieuwe rol als directeur/bestuurder bij de Stichting Gezondheidscentra Utrecht.
 • Voor Vivium hebben we een goede manager horeca en leefbaarheid gevonden, op 1 april is Francine Konsten gestart.
 • Op 5 april start Antoine Boulanger als gebiedsmanager bij Stichting Socius Maatschappelijke Dienstverleners in IJmuiden.
 • De Sociale Maatschap in Amsterdam gaat een nieuw lid van de Raad van Toezicht benoemen.
 • Bij Solidez in Wageningen start Esther van der Zee op 4 april als manager én als beoogd bestuurder. 
 • Bij PPO zijn de gesprekken met een P&O adviseur in een afrondend stadium.
 • Bij Stichting Welzijn Middelburg worden gesprekken gevoerd met mogelijke kandidaten voor de rol van directeur/bestuurder.
 • Binnenkort start de werving voor een bestuurssecretaris in het onderwijs.

Klant aan het woord

Dit keer laten we Hein Griffioen, voorzitter Raad van Toezicht van PGOsupport die een nieuwe directeur/bestuurder zocht en Joos Vaessens, de bemiddelde kandidaat aan het woord over hun ervaringen. 

Hein Griffioen 044

Hein Griffioen: “Na een stevig selectietraject, waarin we als selectiecommissie vier bureaus hadden ontmoet, kozen we vol overtuiging voor Ingrid Venekamp van Bosman & Vos. Niet alleen omdat er een goede match was met al onze eisen, maar vooral vanwege de klik. Dat gevoel heeft ons niet meer verlaten. We kijken niet alleen terug op een mooi en waardevol proces, maar ook op een prima match met de nieuwe bestuurder. Natuurlijk kent een werving‑ en selectietraject voor een nieuwe bestuurder hobbels, maar die hebben we allemaal in goede afstemming genomen. PGOsupport is klaar voor een volgende fase in haar bestaan!” 

Joost Vaessens

Joos Vaessens: “In mei 2015 raakte ik in gesprek met Ingrid Venekamp van Bosman & Vos. Aanleiding was mijn zoektocht naar een nieuwe uitdagende werkomgeving. Het mooie van alle gesprekken die daarna volgden was, dat er altijd sprake van ‘echt’ contact was. Er was echte nieuwsgierigheid naar mijn verhaal, er was ruimte om samen afwegingen te maken en de verwachtingen over en weer zijn steeds helder geweest. De match die ontstond met PGOsupport voelt nu, een jaar later na het eerste contact met Bosman & Vos, dan ook nog steeds goed. Ik kan mijn ervaring en ambitie goed kwijt in de maatschappelijke uitdaging die PGOsupport heeft om Patiënten‑ en Cliëntenorganisatie te ondersteunen met hun organisatie‑ en competentieontwikkeling om zo hun inbreng in de relatie met zorgaanbieders, beleidsmakers en verzekeraars te vergroten.”

Nieuws

Tenslotte zien we dat de veranderingen in het sociaal domein ook geleid hebben tot nieuwe functies. Accountmanager, Manager Klant en Markt, Operationeel en Commercieel directeur zijn enkele voorbeelden van vacatures die we recent hebben vervuld. Maar ook de traditionele functies vragen om nieuwe competenties. Managers die de vraag kunnen ophalen uit de markt en deze vertalen naar de inhoud. Managers met een marketing focus die resultaatgerichtheid combineren met bevlogenheid voor de inhoud. Belangrijk bij het werven voor deze functies is de durf en het lef van de opdrachtgever om daadwerkelijk te vernieuwen.

Met onze kritische analyse, oprechte betrokkenheid, deskundig advies over en begeleiding bij het profiel en proces en onze kennis van het sociaal domein hebben we al vele organisaties verder geholpen naar een meer markt- en resultaatgericht profiel. Durft u ook?

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Mooie start voor Select in 2016

Het nieuwe jaar is mooi begonnen met de benoeming van twee directeuren/bestuurders en weer nieuwe uitdagende functies.

ingrid