• Levensdraden

Levensdraden

Nancy Kroon (management & office support bij Bosman & Vos en kunstenares) over haar beeldend werk: "Het leven is een netwerk van mensen en levensdraden om je heen. Professioneel en privé."

"Soms verstikt het, soms knappen draden maar er worden ook weer mooie, nieuwe draden gesponnen. En kun of moet je over naar een ander, aangepast netwerk. Soms sta je er midden in, soms sta je aan de zijkant en wil of kun je er niet bij. Machteloosheid of juist de wil om veranderingen teweeg te brengen.

Veranderingen – metamorfosen -  soms nauwelijks zichtbaar, dan weer abrupt maar áltijd is er verandering in ons leven. Heracleitus stelde: "Je stapt nooit twee keer in dezelfde rivier". Deze essentie trekt mij aan in de Griekse mythologie en dit is ook de bron van mijn schilderijen. Op enige manier is er altijd beweging in ons leven. Als je zelf niet beweegt is dat ook een keuze maar dan toch zijn veranderingen onoverkomelijk.

Het is juist om deze inhoud van mijn werk zo passend, dat mijn schilderijen ook in het kantoor van Bosman & Vos getoond worden. De adviseurs van Bosman & Vos verhouden zich in hun werk, allemaal op eigen wijze, net zo tot deze levensdraden". 

uitsnede schikgodinnen

Schikgodinnen, 1.00 x 1.20cm, 2015

Sinds haar examen aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, exposeert Nancy zeer regelmatig door het land bij galeries of andere tentoonstellingsgelegenheden en sinds 2008 werkt zij ook aan een reizende tentoonstelling door Griekenland. Via haar website kunt u contact met Nancy opnemen.

Nancy aan werk

 Nancy aan het werk

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Lessen uit succesvol overnameproces 1e lijn programma JSO

JSO is een kennis- en adviesorganisatie binnen het sociaal domein. Yolanda Gagliardi van Bosman & Vos begeleidde de overname van 1e lijnactiviteiten van JSO door…