nicoline
francine
ingrid
  • Lopende, afgeronde en komende werving & selectie procedures

Lopende, afgeronde en komende werving & selectie procedures

We hebben drie mooie vacatures. Voor het CJG Rijnmond zoeken we een bestuurssecretaris en voor de Protestantse Zorggroep Crabbehoff komen we graag in contact met goede toezichthouders. En voor Tympaan, waar we een data adviseur en accountmanager hebben bemiddeld, zoeken we nog een data adviseur.

Voor NSGK, Stichting Balans en Vitras voeren we nu de gesprekken met kandidaten. Voor Incluzio hebben we in korte tijd kandidaten voor de vacature van operationeel directeur thuisdiensten geworven en geselecteerd. Eind deze week dragen we de kandidaten voor.

Bij Prisma in Waalwijk start een interim HR manager en naar het CJG Rijnmond hebben we een interim hoofd Jeugd en Gezin bemiddeld. We hebben voor Tympaan een data adviseur en accountmanager gevonden. Bij ActiVite is net een nieuwe HR adviseur gestart, op 1 oktober begint de nieuwe HR manager en deze week is een interim teammanager begonnen op de prachtige locatie van Rietveld. Bij Arduin is een HR business partner gestart. Bij Herstellingsoord Dennenheuvel hebben we een interim accountmanager geplaatst.

In het najaar starten we de werving voor een directeur/bestuurder van een welzijnsorganisatie in het oosten van het land. Er volgen nog een aantal posities voor toezichthouders.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Symposium over Toezichthouden bij Transitie & Transformatie

Op donderdag 3 november organiseert Bosman & Vos een symposium over Toezichthouden bij Transitie & Transformatie.

ingrid