nicoline
francine
ingrid
crista
  • Mijmeren onder de kerstboom

Mijmeren onder de kerstboom

Het is bijna kerst. Tijd voor reflectie en vertraging. Te genieten met familie en vrienden. En wellicht nog ruimte om bij de kerstboom te mijmeren over uw ambities.

We delen graag de nieuwe, toekomstige en vervulde vacatures en nevenfuncties.

Voor Wasko Kinderopvang in de Albasserwaard zoeken we 3 toezichthouders:

  • Iemand met ruime kennis van mens- en organisatie ontwikkeling; die de nieuwste trends op het gebied van zelforganisatie en zelfsturing kent, die weet wat het betekent om een goede werk- en leerplek te creëren en die zo een bijdrage kan leveren aan de ruimte om te groeien voor de professionals in een aantrekkende arbeidsmarkt.
  • We komen erg graag in contact met kandidaten die (maatschappelijk) ondernemerschap combineren met expertise in marketing en profileringsvraagstukken.
  • We vullen de RvT graag aan met een collega die in de breedte op de hoogte is van de ontwikkelingen omtrent de IKC’s en die een moderne visie heeft op het samengaan van kinderopvang en het onderwijs. Dit kan vanuit verschillende rollen (organisatie adviseur, bestuurder, (interim)manager) en sectoren (bv. het onderwijs of de kinderopvang).

PGOsupport in Utrecht wil haar Raad van Toezicht completeren met 2 nieuwe collega’s:

  • Een nieuwe denker met kennis van de ontwikkelingen bij maatschappelijke organisaties; die een visie heeft op de opkomst van de nieuwe hybride organisatievormen, het nieuwe organiseren, samenwerken en netwerken en die dat kan verenigen met innovatie en technologie of marketing en communicatie.
  • Iemand met politiek/bestuurlijke ervaring en kennis van de transities in het sociaal domein; bv. een directeur of programmamanager sociaal domein; een gemeentesecretaris; iemand die op gemeentelijk, provinciaal of landelijk niveau de portefeuille participatie heeft.

Ook voor Anton Constandse in Den Haag zijn we de werving voor een toezichthouder opgestart. We komen graag in contact met kandidaten met een zorgachtergrond (GGZ), iemand die inhoudelijke expertise kan koppelen aan strategische ontwikkelingen en die inhoud en bedrijfsvoering met elkaar kan verbinden; ervaring met maatschappelijke participatie en met samenwerking met (keten) partners in de sector is een pré. Deze nieuwe toezichthouder moet zich kunnen verplaatsen in de positie van de cliënt.

Komende vacatures

Voor Arduin in Middelburg gaan we werven voor een nieuwe HR manager.

Binnenkort starten we de zoektocht voor toezichthouders bij S&L Zorg.

In de lente zoeken we nog een toezichthouder voor Vivenz.

In het voorjaar starten we de werving voor een nieuwe bestuursvoorzitter van Stichting !Woon in Amsterdam.

Vervulde vacatures

Bij MEE NL start Yvon van Houdt op 1 februari 2018 als nieuwe directeur.

Voor Samen Voor Betere Zorg Haarlem hebben we in Ad Warnar een goede directeur gevonden die op 1 februari 2018 start.

Bij de Vivium Zorggroep is Koen Heijdra gestart als locatiemanager voor de Hogeweyk in Weesp en George Scot is de nieuwe locatiemanager van de Stichtse hof in Laren.

Bij S&L Zorg in Roosendaal zijn Jack van Ham en Lucas Middelhoff benoemd als voorzitter respectievelijk lid van de Raad van Toezicht.

Voor Vivenz in Zwijndrecht hebben we een goede toezichthouder met een gemeentelijk profiel en kennis van het sociaal domein gevonden. 

Heeft u een mooie vacature of nevenfunctie waarbij we u kunnen ondersteunen of hebt u zelf ambities? Neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Besluitvorming in zelfsturende teams

Veel zelforganiserende teams worstelen met de besluitvorming. Want als er geen baas meer is, wie hakt dan de knopen door? Discussies duren soms lang. Besluiten zijn vaag geformuleerd, zodat ieder er zijn eigen draai aan kan geven. Moeilijke onderwerpen worden doorgeschoven. Of men komt te gemakkelijk terug op genomen besluiten, omdat er geen echte overeenstemming was. Dit soort processen kunnen teams verlammen.

Watze met & teken