francine
ingrid
  • Mobiliteit – loopbaanadvies

Mobiliteit – loopbaanadvies

In de huidige tijd is baanzekerheid, voor zover die is al bestaat, geen gegeven. Ondanks het feit dat de arbeidsmarkt steeds flexibeler wordt, is het voor een aantal medewerkers die boventallig worden niet eenvoudig om een volgende stap te zetten. De enige zekerheid is dat iedereen de beëindiging van een loopbaan bij een organisatie anders beleeft. Alles, variërend van boosheid, teleurstelling, onzekerheid, somberheid, opluchting, ruimte voelen om nieuwe kansen te benutten, is mogelijk. Dit betekent dat de hulpvragen heel verschillend zijn.

“Je doet al zo lang hetzelfde werk dat je niet weet wat je eigenlijk ten diepste wilt en kunt. Waar droom je over? Of je hebt behoefte aan inzicht in je drijfveren, wat motiveert jou, welk niveau kan je aan? Ga je nog een opleiding volgen? Je hebt een vaag idee wat je wilt doen, maar je weet niet hoe je dat moet realiseren. Waar vind je de juiste baan, hoe moet je solliciteren, hoe stel je het juiste cv op, hoe werken jobsites en social media voor jou?”

Wij kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden op al deze vragen. En de eerste vraag is: hoe is het voor jou? Wat heb jij nodig en hoe kunnen we je helpen? Bij de vragen Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik en Hoe krijg ik dat? kunnen wij je ondersteunen. Dat doen wij met respect voor ieders persoonlijke uitgangssituatie en met gevoel voor eigen thema’s. Tegelijk stimuleren wij je om je eigen kracht te vinden en te gebruiken. Dit doen we op diverse manieren. Denk hierbij aan assessments, loopbaanadvies, outplacement, individuele begeleiding en coaching. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat jouw specifieke behoefte is, omdat het om maatwerk gaat.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Coaching en persoonlijke begeleiding

In een periode van economische onzekerheid zie je coaches en begeleiders als paddenstoelen uit de grond schieten. Hoe weet je nou of iemand goed is als je hem of haar nog niet hebt gesproken? Naar ons idee zijn 2 dingen belangrijk bij het vinden van een goede coach: de persoonlijke klik en deskundigheid. Of het klikt ervaar je tijdens de ontmoeting. Voor de deskundigheid zijn wij als coaches verantwoordelijk.

francine