nicoline 1502 84 Banner
  • Nieuwe aanwinst voor Bosman & Vos: Nicoline Franken

Nieuwe aanwinst voor Bosman & Vos: Nicoline Franken

Nicoline Franken (1965), sinds november 2013 verbonden aan Bosman en Vos, als adviseur, recruiter en loopbaancoach.

Organisaties helpen bij het invullen van hun vacatures. Zowel vast als interim. Daarnaast het management ondersteunen bij allerlei loopbaanvraagstukken waaronder outplacement.

"Na de HTS en de studie bestuurskunde ben ik begonnen met een handelsonderneming in de mode-industrie. Na enkele succesvolle jaren trok het maatschappelijke domein steeds meer. Als Interim manager heb ik mijn ondernemende kwaliteiten ingezet in de zorg. Kansen creëren, creatieve veranderingen implementeren, en een brug slaan naar de markt van vandaag. Deze aspecten heb ik daarna goed kunnen gebruiken in mijn rol als senior-adviseur in werving en selectie procedures.

“Jouw plaatsing was een cadeautje voor ons” is één van de mooie complimenten die ik heb mogen ontvangen van een van mijn klanten. Meedenken, maar vooral ook ondersteunen bij toekomst bestendige bemensing. Luisteren, kritisch doorvragen en toetsen helpen dit cadeautje te realiseren. Door het samen met de opdrachtgever te doen komen we tot een resultaat waar kandidaten en opdrachtgevers enthousiast over zijn.

Mijn brede ervaring op het snijvlak van commercie en zorg en mijn resultaatgerichte en pragmatische aanpak helpen organisaties om out-of the box te denken. Mijn bevlogen inzet en ondernemend denken helpen organisaties creatief aan hun toekomst te werken."

Expertises:

  • W&S
  • Interim
  • Coaching
  • Loopbaanadvies
  • Outplacement
  • Marketing
Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Van Select

We zijn heel blij dat Nicoline Franken Select komt versterken, want de afgelopen maanden hebben we bepaald niet stilgezeten.

nicoline