select nicoline francine ingrid
  • Nieuwe aanwinst voor Bosman & Vos

Nieuwe aanwinst voor Bosman & Vos

Wij zijn blij om te kunnen melden dat Yolanda Gagliardi vanaf 1 september 2013 de gelederen van Bosman & Vos is komen versterken.

Zij is een ervaren senior adviseur en het is de bedoeling dat zij op afzienbare termijn toetreedt als partner van Bosman & Vos.

Yolanda heeft een zeer uitgebreide ervaring in de zorg: van verpleegkundige tot directeur en alles wat daar tussen ligt. Zij zet zich met hart en ziel in voor een samenleving waarin we zorg hebben voor elkaar en, meer specifiek, waar mensen de gezondheidszorg krijgen, die ze nodig hebben. Creatief en ondernemend, zeker waar de middelen beperkter worden. Zij helpt organisaties om in te spelen op het veranderende zorgstelsel, om effectieve samenwerkingsvormen te realiseren met andere organisaties, om intern een efficiënte organisatie op te bouwen en om gebruik te maken van nieuwe technologie, zoals bijvoorbeeld ICT, domotica en multimedia. Kernwoorden die bij haar passen zijn: energiek, stimulerend en hands on.

Yolanda heeft een achtergrond als verpleegkundige en heeft vervolgens de studie sociale- en organisatiepsychologie, de postdoctorale opleiding Master in Change Management (SIOO) en de managementopleiding Top Class voor bestuurders in de zorg (Erasmus Universiteit) afgerond.

Vanaf 1998 is zij in diverse managementfuncties actief in de gezondheidszorg. Van manager HRM in een ziekenhuis tot directeur zorg in een thuiszorgorganisatie. De laatste jaren heeft zij allerlei opdrachten in de zorg uitgevoerd als interimmanager, projectleider en adviseur. Op dit ogenblik (september 2013) is zij onder meer Directeur Stichting iZovator, kennis en innovatieplatform zorgeconomie in de Gooi en Vechtstreek, Domeinmanager Zorg en Medisch ten behoeve van uitvoeringsorganisatie van de Economic Board te Utrecht en Projectleider herontwerp organisatie en leanmanagement in een organisatie voor ouderenzorg.

 

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Nieuw project MOgroep Wmo-werkplaatsen

Eind 2013 moet er een dekkend netwerk van Wmo-werkplaatsen in Nederland zijn. De MOgroep vindt het cruciaal dat het werkveld hierin een grotere betrokkenheid krijgt en (mede)verantwoordelijk voor de Wmo-werkplaatsen wordt. Daarom start de MOgroep het project ‘Kwartiermaken W&MD in de Wmo-werkplaatsen’.
De MOgroep wil middels dit project in de periode september 2013-maart 2014 welzijnsorganisaties stimuleren tot aansluiting bij de Wmo-werkplaatsen. Daarbij zal de MOgroep gebruik maken van bestaande overleg- en/of samenwerkingsstructuren zoals regionale directie-overleggen, voormalige REIS-verbanden, et cetera.
De MOgroep heeft Crista Vonkeman-Karaca aangesteld als projectleider bij de MOgroep. Zij is na een carrière als onder meer bestuurder van een grote welzijnsorganisatie en voorzitter van Verdiwel nu als zelfstandig adviseur actief.

 

crista