francine
  • Prisma over wervingstraject Teamleider Planning: TOP-werk

Prisma over wervingstraject Teamleider Planning: TOP-werk

Wervingstraject Teamleider Planning in goede handen bij Francine van Rosmalen.

Glenn van Loon, Adviseur HRM Prisma:
“In onze zoektocht naar een Teamleider Planning hebben we de expertise van Bosman & Vos ingeschakeld. Vanaf het eerste contact met Francine heb ik het idee gehad dat onze wervingsopdracht in goede handen was. Dit zagen we terug in het gehele proces: de grondigheid waarmee de vacaturetekst werd opgesteld, de heldere communicatie m.b.t. de status van de werving, tot aan het aandragen van relevante kandidaten. En, last but not least: 1 mei start onze nieuwe teamleider planning, waar we het volle vertrouwen in hebben. TOP-werk geleverd Francine!”

Mieke Baltus, Teameider Planning Prisma:
“Ik heb Bosman & Vos als deskundig, warm en meedenkend ervaren. Zij verplaatsen zich heel goed in de organisatie en de kandidaat en zijn zo voor beiden een goede sparring partner.”

Prisma logo

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Nieuwe generatie toezichthouders

Al eerder schreven we over een evenwichtige samenstelling van de RvT. We gaan nu dieper in op de kennis die de toezichthouders inbrengen. Het is de vraag wie de RvT het beste completeren qua achtergrond en inhoudelijke kennis. Uiteraard is een goede voorzitter onontbeerlijk en heeft iedere RvT een toezichthouder met financiële kennis nodig. Een derde positie zal vaak worden ingevuld door iemand met inhoudelijke kennis van het primair proces. En wie het eventuele vierde of vijfde lid zou moeten zijn, is afhankelijk van de sector en de uitdaging waar de specifieke organisatie zich de komende jaren voor gesteld ziet.

ingrid