Gerard
Gerard Bosman

Bosman & Vos: 25 jaar! De start op 1 juni 1994

Leipzig was het. Leipzig 1993. Een uitwisselingsprogramma tussen de Universiteit van Leipzig en adviseurs verbonden aan de Stichting voor Groeps – en Organisatiepsychologie. Een stichting, waar ik – Gerard Bosman…

Gerard Bosman

Ter afsluiting van de master Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit heeft Marleen de Kleijn onderzoek gedaan naar raden van toezicht en kwaliteit van zorg. Inmiddels heeft Marleen het onderzoek afgerond, en is zij cum laude afgestudeerd. Bosman & Vos heeft bij dit onderzoek geholpen door haar te introduceren bij een aantal raden van toezicht.

Gerard Bosman

Ontwikkelingen in het brede gemeentelijke zorgdomein

Als bureau zijn we vanuit verschillende perspectieven actief in het sociale domein. Regelmatig delen we deze perspectieven met elkaar. Om ordening en overzicht te creëren hebben we een totaalschets gemaakt van het brede gemeentelijke zorgdomein. Het helpt ons bijvoorbeeld bij positionerings- en samenwerkingsvraagstukken. Deze schets delen wij graag met u en reacties zijn van harte welkom.

Wat we schrijven …

Training teamcoaches gewaardeerd met een gemiddelde van 9.1! Volgende training start september 2018.

Afgelopen maanden hebben 11 mensen deelgenomen aan een 7 daagse training voor teamcoaches. De training is gebaseerd op mijn boek “Een effectief team in 3 dagdelen”, waarin ik een praktische en tegelijkertijd diepgaande methode beschrijf om teams in korte tijd (nog) effectiever te maken. De vraag “Hoe zinvol/bruikbaar was de training voor uw werk?” kreeg een gemiddeld rapportcijfer van 8.9 en de vraag “Hoe was de begeleiding door de trainer?” kreeg een gemiddelde score van 9.4. Op onze website vind je meer informatie over de training, die in september weer start.

Watze