ingrid
  • Ronald Sietsma over zijn bemiddeling als directeur/bestuurder naar Stichting Wende

Ronald Sietsma over zijn bemiddeling als directeur/bestuurder naar Stichting Wende

Toen ik op een mooie zomerdag in augustus 2011 kennis ging maken met Ingrid Venekamp, had ik al in mijn achterhoofd dat ik geselecteerd wilde worden voor de bestuurdersfunctie van Stichting Wende. Er volgde een inspirerend en prettig gesprek waarbij Ingrid goed, kritisch en deskundig doorvroeg op mijn motivatie, kennis en vaardigheden.

Gedurende de gehele selectieprocedure bleef Ingrid professioneel in haar houding naar mij als kandidaat. Zij gaf subtiele hints waar ik als kandidaat mijn voordeel mee kon doen. Ingrid gaf feedback waaruit bleek dat zij het gehele proces goed volgde en dat zij doorhad waar ik als kandidaat mijn sterke kanten onvoldoende liet zien. Een bemoediging op zijn tijd gaf het idee dat zij ook de moeilijke kanten van het proces voor de kandidaat begreep. Geen moment heb ik daarbij de indruk gehad dat Ingrid daarmee een voorkeur uitsprak of mij in een bepaalde richting wilde duwen. Mijn complimenten voor de professionele wijze waarop Bosman & Vos dit proces heeft begeleid.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Een geslaagde bemiddeling bij Combiwel

Aan het woord de klant, Margot Kijlstra, bestuursadviseur en een bemiddelde kandidaat, Jannie Smit, over haar nieuwe baan als regiomanager bij Combiwel.