francine
  • Saffier deelt bewondering voor zorgvuldig en persoonlijk sollicitatieproces in deze corona tijd.

Saffier deelt bewondering voor zorgvuldig en persoonlijk sollicitatieproces in deze corona tijd.

Saffier deelt bewondering voor zorgvuldig en persoonlijk sollicitatieproces in deze corona tijd. Bestuurder en P&O manager aan het woord.


Annemiek VerboomAnnemiek Overboom - Bestuurder Saffier:
“Bosman & Vos organiseerde voor ons de werving en selectie van een P&O manager en deed dat snel en zeer zorgvuldig. De communicatie met Francine van Rosmalen verliep steeds soepel en ondanks de corona tijd werden alle planningen gerealiseerd. We zijn blij met onze nieuwe P&O manager en met de manier waarop de werving en selectie is verlopen.”


Hermine VeerbeekHermine Veerbeek - P&O manager Saffier:
“Grote waardering voor het zorgvuldige en persoonlijke sollicitatieproces bij Saffier ondersteund door Bosman & Vos en dat in deze corona tijd. Het proces startte met een duidelijk profiel: een inspirerende P&O manager. Daarna open en prettige gesprekken; eerst met Francine van Rosmalen van Bosman & Vos en later op locatie met verschillende mensen van Saffier. Het aantal mensen in de commissies was beperkt gezien de 1,5 meter afstand, maar misschien ook daardoor wel verdiepend. Francine bleef betrokken, zij luisterde altijd mee aan de telefoon. Zij droeg zorg voor een eerlijke en snelle terugkoppeling. Het innovatieve case-assessment (gesprek over twee reële praktijksituaties) zette echt aan tot een inhoudelijk gesprek. Ook de arbeidsvoorwaardelijke afhandeling verliep soepel. Mijn positieve ervaring tijdens de sollicitatieprocedure geeft vertrouwen voor de toekomst. Ik heb het gevoel dat ik mijn ideale baan gevonden heb: met fijne mensen in goede afstemming samenwerken voor een maatschappelijk zeer relevante sector. Met oog voor wat telt!”

logo3

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Prisma over wervingstraject Teamleider Planning: TOP-werk

Wervingstraject Teamleider Planning in goede handen bij Francine van Rosmalen.

francine