ingrid
  • Werving & Selectie voorjaar 2017

Werving & Selectie voorjaar 2017

Zoals u van ons gewend bent, zetten we alle openstaande, toekomstige en een groot aantal succesvol vervulde vacatures voor u op een rij:

Nieuwe vacatures

Voor de Swinhove Groep in Zwijndrecht zoeken we een nieuwe directeur/bestuurder. We starten in april met de werving van een nieuw lid van de Raad van Toezicht bij Vivenz in Zwijndrecht. Binnenkort start de werving voor een directeur/bestuurder en een controller bij een organisatie in het sociaal domein. Bij de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde in Utrecht starten wij binnenkort met de werving van een secretaris communicatie. Voor Activite in Leiderdorp gaan we op zoek naar een manager zorginhoud voor de RVE Extramuraal.

Vervulde opdrachten

Bij Zorggroep de Crabbehoff is Filia Kramp gestart als nieuw lid van de Raad van Toezicht. Bij het NMI is Ezra van Duuren gestart als nieuwe bestuurssecretaris. Voor MEE Rotterdam Rijnmond hebben we een nieuwe toezichthouder geworven. We hebben bij GGZ Delfland Willemien Loerts als interim manager geplaatst. Bij Blijf Groep is Ilse den Hollander gestart als strategisch adviseur communicatie en PR en Martine Fris als adviseur accountmanager. Stefan van der Veen is op 1 februari gestart als bestuurssecretaris bij het CJG Rijnmond. Sandrina Huijgen is de nieuwe directeur/bestuurder van SMD Zaanstreek/Waterland. We mochten voor de Lyme vereniging Annemarie Bever als nieuwe voorzitter selecteren. Jet Brinker is de interim project manager bij de Schoor in Almere. Helma Engels vervult bij HVO Querido de rol van interim bestuurssecretaris. Wilfred Schoonderwoerd is de interim manager bedrijfsvoering bij Greenpeace. Ria Severijns is de nieuwe adviseur kwaliteit en beleid bij Cato. Op 1 mei start de nieuwe directeur/bestuurder bij Raster in Deventer. Joost Reedijk is de interim projectleider ICT bij de Binnenvest in Leiden. Voor de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie hebben we 3 senior beleidsadviseurs geworven: Renske van Vels, Cisca Joldersma, Machel Nuyten. Bij Heliomare is Jacqueline Ratering als interim HR manager gestart. Bij Futura zorg is Frank Moust gestart als interim directeur. Bij Zuidwester is Erik Akse gestart als interim zorgmanager.

Lopende procedures

Bij Perspectief loopt de procedure voor de werving van een nieuwe directeur/bestuurder. Bij Buddy Netwerk bevindt de procedure om een directeur/bestuurder te zoeken zich in een eindstadium. We zijn druk bezig met gesprekken voor een lid RvT bij PGOsupport. Bij Prisma worden nu gesprekken gevoerd met kandidaten voor de functie van teamleider zorgadministratie. Bij Activite lopen de interviews voor een senior beleidsmedewerker zorg. Bij Blijfgroep zijn wij bezig met de gesprekken voor een manager ondersteunende diensten en een manager primair proces. Voor Voorschotenvoorelkaar zijn wij aan het werven voor twee opbouwwerkers nieuwe stijl.  

Heeft u een mooie vacature of nevenfuncties waarbij we u kunnen ondersteunen of hebt u zelf ambities? Neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Select voor de feestdagen!

Net voor de feestdagen losbarsten zetten we alle openstaande, toekomstige en vervulde vacatures voor u op een rij:

nicoline