• 25 Bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 2

25 Bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 2

Sleutelpositie in een complexe en dynamische omgeving: Manager Primair Proces Forensisch centrum Teylingereind
logo 4

Soraya Beumer - Directeur-bestuurder Forensisch Centrum Teylingereind:

“Na het ontstaan van de vacature voor Manager Primair Proces was voor mij duidelijk dat ik de werving voor vervulling daarvan in handen zou willen geven aan een externe, deskundige partner in werving en selectie. Dit gelet op het grote belang van de functie voor Teylingereind.

Wij hebben diverse bureaus benaderd en hebben voor B&V gekozen vanwege de oprechte interesse in (de wensen) van onze organisatie. Dit resulteerde in een offerte waarin wij goed terugzagen wat voor ons belangrijk was en waarin wij als opdrachtgever ook echt keuzes konden maken hoe het proces er uit zou gaan zien.

Op advies van Bosman & Vos is werk gemaakt van het opstellen van een goede profielschets. Een verstandige keuze, omdat voor iedereen die (indirect) betrokken was bij de werving duidelijk werd hoe onze nieuwe collega er uit zou moeten zien. Het contact van de adviseur, Gemma Vos, met onze medewerkers verdiepte ons beider inzicht in wat Teylingereind nodig had.

In de verschillende fases van het selectieproces vond ik de persoonlijke aandacht voor de kandidaten treffend, evenals de mate waarin aangevoeld werd wat voor mij als opdrachtgever belangrijk was.

Ik kijk terug op een zorgvuldig en vlotjes verlopen proces, waarin Bosman & Vos alle gemaakte afspraken is nagekomen en in een prettige sfeer werd samengewerkt.

Het resultaat mag er zijn: het management team van Teylingereind is versterkt met de komst van Aad Kouwenhoven, een zeer ervaren leidinggevende met uitstekende kennis van de jeugdsector, die de complexiteit van een gesloten setting goed aanvoelt. Ik heb het volste vertrouwen dat onze samenwerking met Aad mooie resultaten in een goede werksfeer zullen opleveren.”

Aad Kouwenhoven, Manager Primair Proces Forensisch Centrum Teylingereind:

“Gemma Vos heeft mij gewezen op de openstaande vacature. Zij vroeg zich af of dit niet een mooie uitdaging voor mij was. Zonder al te veel woorden wist zij te prikkelen om eens goed na te denken over de vacature.

Dit denkproces heeft geleid tot een mooie en intensieve procedure waarin ik mij gedurende het gehele traject ondersteund voelde door Gemma. Na iedere ronde of volgende stap keken we samen terug en bespraken we wat belangrijk was voor de volgende bijeenkomst. De reflectie die er was gedurende het gehele proces had voor mij echte meerwaarde en ondersteunde mijn zelfvertrouwen. Ook keken we of er inderdaad een goede match was tussen Teylingereind en mij.

Ik kan jullie zeggen dat deze heel goed heeft uitgepakt en dat ik met veel plezier aan de slag gegaan ben en nu alweer twee maanden met enthousiasme werk bij Teylingereind.”

Lees ook het vorige artikel uit de serie 25 bemiddelingen in 25 jaar – een terugblik.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Historie Bosman & Vos 25 jaar, deel 2: de pioniersfase 1994 tot 1999

Het werk als adviseur was wel even wennen: hoe herken je je klant?

Watze met & teken