Watze met & teken
  • Training teamcoaching gewaardeerd met een gemiddelde van 9.1! Volgende training start september 2018.

Training teamcoaching gewaardeerd met een gemiddelde van 9.1! Volgende training start september 2018.

Afgelopen maanden hebben 11 mensen deelgenomen aan een 7 daagse training teamcoaching. De training is gebaseerd op mijn boek “Een effectief team in 3 dagdelen”, waarin ik een praktische en tegelijkertijd diepgaande methode beschrijf om teams in korte tijd (nog) effectiever te maken.
De vraag “Hoe zinvol/bruikbaar was de training voor uw werk?” kreeg een gemiddeld rapportcijfer van 8.9 en de vraag “Hoe was de begeleiding door de trainer?” kreeg een gemiddelde score van 9.4. Hier vind je meer informatie over de training, die in september weer start.

Training teamcoach 11.1 nieuwsbriefafbeelding 500 x 375

 

Hieronder volgen enkele reacties van de deelnemers: 

 

“In de afgelopen jaren heb ik Watze regelmatig gevraagd om de bijeenkomsten te begeleiden waarin het managementteam reflecteerde op organisatieontwikkeling en het functioneren als managementteam. Dat was in de periode dat ik bestuurder was bij ZorgAccent en opnieuw ook weer als bestuurder bij Elver. 

Ik vind dat Watze heel goed in staat is om te helpen om abstracte doelen om te zetten in concrete stappen en heldere afspraken over rollen en taken in het team. Heel plezierig daarbij is dat hij op een directe manier observaties inbrengt over het teamfunctioneren. Dit helpt in het leren om te verbeteren. Telkenmale kom ik zelf ook weer verrijkt met kennis en inzichten uit bijeenkomsten die Watze heeft begeleid.” 

Irma Harmelink, bestuurder 

“De training voor teamcoaches heeft mij als coach veel gebracht, niet alleen vergroten van kennis maar ook het uitwisselen van casuïstiek, oefenen en inzicht krijgen in jezelf als coach door gebruik te maken van PRI. Het werken met Watze als trainer is inspirerend.”

Eef Verbaan, Adviseur Opleiden en Ontwikkelen en Teamcoach, Expertise Centrum William Schrikker

“Ik heb in de training veel geleerd van Watze, de aangeboden literatuur en van mijn (ervaren) mede cursisten. Watze maakt op een natuurlijke manier goed gebruik van de aanwezige kennis en ervaring in de groep en levert veel aan vanuit zijn ervaringen, inzichten en theorie. Hij heeft mij geïnspireerd met zijn aanpak en inzichten. We hebben in diverse werkvormen geleerd over dynamiek in groepen; de teams oplossingsgericht te helpen hun ambities te halen. Geleerd om besluitvormingsprocessen te verbeteren en interactiepatronen te herstellen. We hebben systeemgericht gekeken naar interventies in organisaties. Met theorie en in intervisie leren ontdekken wat je triggert in groepen, wat weerstand oproept. En dat leren omzetten naar nieuw gedrag. De impact van de hele training is goed merkbaar. Ik heb veel geleerd en ben inmiddels al weer wat maanden verder nog steeds aan de gang om het geleerde toe te passen in de praktijk, daarmee teams nog weer verder te kunnen ondersteunen bij hun werk met elkaar voor kinderen.”

Jelle van der Zee, 63 jaar. Teamcoach Raad voor de Kinderbescherming Nederland

Ik heb de 7 daagse training voor teamcoaches met veel enthousiasme gevolgd. Het is een praktijkgerichte training en heeft mijn kennis als trainer/ coach verrijkt. In de training is veel ruimte voor het bespreken van casuïstiek van de deelnemers. In een prettige sfeer kon ik mijn coachvaardigheden oefenen onder leiding van Watze. Watze heb ik ervaren als een plezierige,  deskundige en inspirerende trainer. Met behulp van de PRI methode heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen functioneren als trainer/coach. Ik kan deze training iedereen aanraden.”

Annet Wijnberg, Adviseur Opleiding & Ontwikkeling, ZorgAccent

“Watze heb ik ervaren als een hele fijne trainer/coach, “puur”, authentiek. Er was een programma en deze werd ook flexibel gehanteerd. En volop mogelijkheid tot inbreng van de deelnemers. In een voor mij prettige sfeer.”

Yolande Schutte, Opleidingsadviseur, Alrijne Zorggroep

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Mijmeren onder de kerstboom

Het is bijna kerst. Tijd voor reflectie en vertraging. Te genieten met familie en vrienden. En wellicht nog ruimte om bij de kerstboom te mijmeren…

nicoline