Watze met & teken
  • Training teamcoaching opnieuw gewaardeerd met een gemiddeld rapportcijfer 9!

Training teamcoaching opnieuw gewaardeerd met een gemiddeld rapportcijfer 9!

Na de zomer start onze 6-daagse training teamcoaching. U kunt zich hier inschrijven.
Onlangs is er weer een training afgerond. Deze is opnieuw gewaardeerd met een gemiddeld rapportcijfer van 9. De combinatie van visie, vaardigheden, praktische instrumenten en persoonlijke ontwikkeling spreken de deelnemers aan:

Marieke van den Berg, Senior HR adviseur bij Partners voor Jeugd:

“Een hele mooie mix van kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Echt goed!”

Julika Snijders, Teamcoach bij CJG Rijnmond:

“De training voor teamcoaches heeft mij doen groeien op alle vlakken.
Persoonlijk door zelf te doen, te oefenen en te ervaren. Door de individuele aandacht die er was voor iedereen, voor mij zelf en voor de groepsleden waar veel uit te leren valt omdat Watze continue, al werkende met de groep, een “voorbeeld teamcoach” is. De theorie en het werken met persoonlijke afweermechanismen zijn treffend. De combinatie van open / direct / zorgvuldig en vriendelijk zijn van Watze, maken dat diep leren mogelijk is.
Mijn kennis is uitgebreid: veel theorieën zijn behandeld op een praktisch toepasbare manier. Ik heb meer tools en mogelijke interventies tot mijn beschikking gekregen.
Als teamcoach ben ik breder toegerust, heb ik meer te bieden en ben ik zekerder geworden. Het is erg helpend dat het verhaal compleet is, alle factoren waar een team aandacht voor zou moeten hebben om een effectief team te zijn, komen langs in de training. Dit kon ik goed zelf vertalen naar mijn eigen organisatie en de teams die ik coach.”

Rudolf Winius, Onderwijsdirecteur Zorg, Service & Welzijn Friesland College:

“De training voor teamcoaches heeft me opnieuw laten ervaren dat je als coach zelf het instrument bent en dus steeds bewust moet zijn van je eigen patronen in het werken met teams. Door deze training heb ik opnieuw stappen kunnen zetten in mijn werk als coach.”

Elsbeth Veerhoek-de Vrij, Veerhoek Interim Management Zorg en Welzijn:

"In het najaar van 2018 heb ik deelgenomen aan de training voor teamcoaches door Watze Hepkema van Bosman & Vos. Voorafgaand aan de training heb ik als doel gesteld om deze training te gebruiken voor een stukje zelfontwikkeling en te onderzoeken of ik mij prettig voel bij het coachen van teams. Beide doelen zijn ruimschoots aan bod gekomen. Watze begeleidt de groep op een prettige, rustige maar wel prikkelende manier. Zijn kennis en expertise lijkt soms onuitputtelijk, maar fijn ook dat hij als begeleider van de groep open staat voor nieuwe ideeën en suggesties. Naast de beschikbare theorie worden praktijkervaringen uitgewisseld en komen persoonlijke ervaringen aan bod. Voor mij kwam deze training op het juiste moment op mijn pad en heeft deze training mij niet alleen persoonlijk versterkt, maar ook mijn drive om mij in te zetten voor teams."

 
Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Werving & Selectie - Lente; alles groeit en bloeit.

Het is lente, alles groeit, bloeit en verandert. Werving & selectie is ook gegroeid met onze nieuwe adviseur Ingmar Wielenga. Samen met hem kijken we…

ingrid