francine
ingrid
  • Vacatures en interim opdrachten

Vacatures en interim opdrachten

Het eerste kwartaal van 2013 is een aantal mooie functies en interim opdrachten ingevuld.

Bij de William Schrikker Groep start in april een nieuwe kwaliteitsadviseur en bij Oldael, V&V in Den Haag, is een teamleider gestart. Na de Pasen plaatsen we het profiel voor een nieuwe directeur/bestuurder bij IJsterk, welzijn en kinderopvang in Amsterdam. Als u ervaring hebt in een eindverantwoordelijke functie in de kinderopvang of een organisatie met vergelijkbare dienstverlening, kan dit een mooie uitdaging zijn.

In de ouderenzorg zijn recent 3 interimmers gestart: een teamleider V&V, een P&O-adviseur en een hoofd P&O. Bent u op zoek naar vaste of tijdelijke invulling van een relevante functie, neem dan contact op met Francine van Rosmalen  of Ingrid Venekamp. Als u zelf bemiddeld wilt worden of interesse hebt in het vervullen van interim opdrachten, dan kunt u zich via onze website inschrijven.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

De organisatie(adviseur) 2.0

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. We zijn via al onze (sociale) technologie 24 uur per dag en 7 dagen in de week met elkaar verbonden. Sociale media maar ook andere technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben tot vele nieuwe mogelijke vormen van organiseren en efficiëntere werkvormen geleid. Zo is de organisatie als fysieke plek waar medewerkers samen komen om te werken bijvoorbeeld steeds minder noodzakelijk. We hebben immers andere vormen om met elkaar in contact te treden, informatie uit te wisselen of om samen te werken aan projecten.