francine
  • Van Select juni 2014

Van Select juni 2014

De diversiteit van de opdrachten die we hebben vervuld is typerend voor de turbulente tijden in het sociaal domein. We noemen er enkele:

  • We plaatsten een interim HR manager bij een organisatie in de gehandicaptenzorg.
  • In een gezondheidscentrum is een Interim directeur/bestuurder via ons gestart.
  • Bij het Groene Hart Ziekenhuis hebben we een manager van het diagnostisch cluster bemiddeld.
  • Een organisatie in de kinderopvang is geholpen met een interim controller en twee toezichthouders.

We bemerken een grote vraag naar assessments, zowel ontwikkel- als selectie assessments: functies vervallen of wijzigen en klanten hebben een grote behoefte aan een extra en objectieve toets. Dit leidt ook tot meer aanvragen voor coaching en loopbaanbegeleiding.

We gaan een eindspurt maken naar de zomervakantie:

We werven binnenkort twee toezichthouders voor een organisatie in de maatschappelijke dienstverlening (Amsterdam). Over een paar weken starten we de werving voor een directeur/bestuurder van een zorghotel (Dennenheuvel) in Hilversum. Voor een nieuw op te richten stichting waar alle jeugdzorgactiviteiten in worden ondergebracht, gaan we een bestuurder werven.

Onze klanten hebben met regelmaat behoefte aan tijdelijke HR expertise. We gaan graag met interim HR managers in gesprek die ruime ervaring hebben met het begeleiden van grote reorganisaties, bij voorkeur in het sociaal domein.

Aanbestedingen liggen klaar om uitgezet te worden. In dat kader hebben we al een aantal kandidaten gesproken die in staat zijn om dit proces te managen of om de redactie er van te regisseren. Interessant om te zien dat elke gemeente haar eigen wensen en criteria heeft en het ook hier dus om klantvraag en maatwerk gaat. Een terrein waarin/waarop wij ons thuis voelen.Mocht u behoefte hebben aan ondersteuning bij de grote aanbestedingsrondes dan komen we graag met u in contact. Met hen die veel ervaring hebben met (het schrijven van) aanbestedingen uiteraard ook, want bij maatwerk horen ook gevarieerde persoonlijkheden.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Subsidie (75%) voor trainingen zelfsturing

Het sectorfonds FCB voor organisaties op het gebied van welzijn, jeugdzorg en kinderopvang subsidieert trainingen tot 75%.