nicoline
francine
ingrid
  • Select voor de feestdagen!

Select voor de feestdagen!

Net voor de feestdagen losbarsten zetten we alle openstaande, toekomstige en vervulde vacatures voor u op een rij:

Nieuwe vacatures

Voor Raster in Deventer (kinderopvang en welzijn) zoeken we een nieuwe directeur/bestuurder.

Voor Cato in Den Haag zoeken we een adviseur kwaliteit en beleid.

Bij Tympaan is een tijdelijke accountmanager gestart en hebben we een data adviseur gevonden. Voor deze klant zijn we nog steeds op zoek naar goede data adviseurs.

Na de jaarwisseling starten we de werving op voor een nieuwe directeur/bestuurder voor Perspectief in Zutphen en voor MEE Rotterdam Rijnmond. Voor de Nederlandse Vereniging voor Lymepatiënten gaan we op zoek naar een voorzitter en secretaris. Dus wie interesse heeft om zich op vrijwillige basis in te zetten, houd onze website in de gaten!

Mogelijk gaan we binnenkort een interim bestuurssecretaris zoeken voor een zorgorganisatie in de Randstad.

Vervulde opdrachten

Bij NSGK volgt Henk-Willem Laan op 1 januari Ingrid Tuinenburg op als nieuwe directeur/bestuurder. Bij Stichting Balans in Soest zal Jan Buyze vanaf 1 januari de scepter zwaaien. Bij Vitras is Tjitske Koopmans gestart als regiomanager WMO/Jeugd. Bij MEE Rotterdam Rijnmond start Crista Vonkeman in januari als interim directeur/bestuurder. Bij Blijfgroep is Onno Takx als interim bestuurssecretaris begonnen. Bij Ipse de Bruggen start Anne-Marie Nuis – van der Hidde als voorzitter van de centrale cliëntenraad. We hebben weer een coach, Connie Inja, in actie bij een van de instellingen die zich gemeld hebben voor het stimuleringsprogramma Waardigheid en Trots. We hebben de MO groep in Den Bosch begeleid bij de selectie van zijn MT-leden. En we mochten D66 ondersteunen bij de CV selectie voor de Tweede Kamer leden.

Lopende procedures

De werving en selectie van een bestuurssecretaris bij het NMI en directeur/bestuurder bij SMD Z/W zijn in volle gang. Bij het CJG Rijnmond krijgt de nieuwe bestuurssecretaris een aanbod. Bij MEE Rotterdam Rijnmond worden gesprekken gevoerd met potentiële nieuwe leden voor de Raad van Toezicht.

Bij Blijfgroep zijn de gesprekken in volle gang voor de strategisch adviseur communicatie en PR en adviseurs accountmanagement.

We zijn bezig met de voordracht van interim managers bedrijfsvoering binnen de GGZ.

Hebt u een mooie vacature of nevenfuncties waarbij we u kunnen ondersteunen of hebt u zelf ambities? Neem dan contact met ons op. Het team van Select wenst u prettige feestdagen en een inspirerend 2017 toe.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Bijeenkomst Zorginnovatie met Creatieve Industrie tijdens Dutch Design Week 26 oktober 2016

Twee jaar geleden ben ik als kwartiermaker Create Health begonnen om de verbinding te leggen tussen de creatieve industrie en de sector gezondheidszorg/welzijn.De grote uitdagingen…