sophie watze ingrid paul 1526 90 Banner
  • Zomer 2015: veel vacatures

Zomer 2015: veel vacatures

De afgelopen maanden hebben we weer een aantal uitdagende functies vervuld:

  • een senior HRM adviseur en twee teamcoaches bij de Kessler Stichting  in Den Haag
  • een locatiemanager bij Vivium  in Weesp
  • een interim adviseur sociale zaken voor het CNV in Utrecht
  • drie toezichthouder bij Reos in Leiden

Momenteel worden gesprekken gevoerd voor de rollen van:

  • een directeur/bestuurder bij PGOsupport en ’t Huis op de Waard in Leiden;
  • een strategisch HRM adviseur bij Pergamijn in Sittard.

Twee interim (project/proces) managers met een facilitaire achtergrond, waarvan de een ervaren moest zijn in  procesoptimalisatie met behulp van Lean en goed kunnen schakelen tussen strategie en beleid (zoals veiligheid) in de ouderenzorg. De andere interimmer zal zich binnen  een brede zorgorganisatie vooral inzetten om  onderwerpen zoals  schoonmaak processen, contractbeheer, gebouwbeheersysteem en calamiteiten (bijvoorbeeld legionella en BHV) te  stroomlijnen en te verbeteren.

Tot 19 juli zijn goede kandidaten welkom die zich herkennen in het profiel van de adviseur strategie en beleid bij Pergamijn in Sittard.  We gaan wellicht na de zomer werven voor een bestuurder in de ouderenzorg en we  verwachten ook op zoek te gaan naar een teamcoach van hoog opgeleide professionals.

Tot 6 augustus komen wij graag in contact met stevige HR adviseurs voor een een HR advies functie bij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Er ontstaat een steeds grotere vraag  naar goede interim P&O-adviseurs met ervaring in de zorg en naar ervaren interim HR-managers met kennis van reorganisaties. Als u zich in één van deze rollen herkent, zien we een open inschrijving graag tegemoet. We wensen u een mooie zomer toe!

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Van Select voorjaar 2015

Een grote diversiteit functies: van toezichthouders tot teamcoaches!

nicoline