nicoline 1502 84 Banner
francine 1483 80 Banner
ingrid 1504 85 Banner
  • Volop beweging voor Select in november 2015

Volop beweging voor Select in november 2015

Net zoals de natuur is momenteel ook de arbeidsmarkt volop in beweging. We hebben een aantal goede kandidaten kunnen plaatsen op bijzondere posities en interim opdrachten. En er komen weer bijzondere uitdagingen aan. Leest u mee?

  • Bij Pergamijn starten binnenkort een adviseur strategie & beleid en een adviseur planning & rapportage. Voor Kwintes, Zeist hebben we een goede gebiedsmanager gevonden en bij het CNV in Utrecht is de bemiddeling rond voor een ervaren beleidsadviseur. Voor Ons Tweede Thuis, Aalsmeer hebben we een nieuwe Manager Services geworven. Bij Arduin in Middelburg zijn drie clustermanagers aangesteld en hebben we een interim hoofd P&O en interim kwartiermaker bemiddeld.
  • Bij het ROC West-Brabant in Etten-Leur starten binnenkort een HR manager en twee HR beleidsadviseurs. Bij de GGD Hollands Midden hebben we een teamcoach geplaatst, die het proces van zelforganiserende teams gaat ondersteunen. De Respect Zorggroep in Scheveningen voert de laatste gesprekken met de nieuwe bestuurder en de procedure om een nieuwe directeur aan te stellen bij MEE NL Utrecht bevindt zich in de laatste fase.
  • Maaike Linssen heeft naar tevredenheid haar interim werkzaamheden bij Laurens overgedragen aan de teruggekeerde locatiemanager en is gevraagd een andere locatiemanager te vervangen. Een mooi compliment van een tevreden opdrachtgever.

We gaan komende weken de werving starten voor deze 2 uitdagende functies:

  • Bestuurder voor MEE Plus, locatie Utrecht;
  • Directeur bij Stichting Welzijn Stichtse vecht.

Tegen het einde van het jaar starten we de werving voor twee nieuwe toezichthouders bij Reos te Leiden.

Zodra de profielen gereed zijn, kunt u deze op onze website terugvinden.

Heeft u interesse in één van deze functies, dan zien we uw aanmelding graag tegemoet. Mocht uw nieuwe uitdaging hier niet bij staan, dan is een open inschrijving een goede optie. 

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

4e druk van ‘Stoppen met leidinggeven’ van Watze Hepkema

Dit najaar kwam de vierde druk uit van het boek ‘Stoppen met leidinggeven’ van Watze Hepkema.

Watze met & teken
Wat we schrijven …

4e druk van ‘Stoppen met leidinggeven’ van Watze Hepkema

Dit najaar kwam de vierde druk uit van het boek ‘Stoppen met leidinggeven’ van Watze Hepkema.

Watze met & teken