marike
  • Webinar personeelstekorten in de zorg: 8 februari, 1600-1700 uur.

Webinar personeelstekorten in de zorg: 8 februari, 1600-1700 uur.

Op 8 februari 2021 organiseert Bosman & Vos een gratis webinar over de personeelstekorten in de zorg! Interesse? Lees verder…

personeelstekorten in de zorg

Staan de aanpak van personeelstekorten en het verbeteren van het leer- en werkklimaat ook hoog op de agenda van jouw organisatie? Marike Schoneveld en Hanne Veraart schreven eerder al artikelen over dit thema. Eind 2020 verscheen er een blog van hun hand in de nieuwsbrief Zorgvisie en was Marike te gast bij BNR Beter. Deze blog en podcast waren een vervolg op hun eerdere artikelen waarin ze drie sleutels beschreven die bij kunnen dragen aan het verlaten van deze ‘escaperoom’. Lees meer over deze sleutels:

1. Maak opleiden een opdracht van de Raad van bestuur en de regio
2. Zorg voor een goed en veilig (leer)klimaat
3. Bridging the gap: overbrug de generatieverschillen op de werkvloer

Op 8 februari organiseren we een webinar over dit onderwerp. De thema’s worden inhoudelijk behandeld, best practices worden gedeeld en we gaan in gesprek met vakgenoten. Sprekers en gasten zijn Guus Bannenberg (voorzitter raad van bestuur Tragel), Wilma Jackson (manager leerhuis Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis), Conny Nieuwenhuizen (programmamanager DeRotterdamseZorg) en Rowan Marijnissen – De Jong (IC-verpleegkundige in het ETZ in Tilburg en voorzitter van V&VN IC). Het webinar is van 16.00 – 17.00 en deelname is gratis. Aanmelden kan via mschoneveld@bosmanvos.nl.

 

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Welzijnswerk Sliedrecht over Crista Vonkeman als Interim directeur-bestuurder in 2020

In de periode maart tot september 2020 heeft Crista Vonkeman de functie vervuld van Interim Directeur-Bestuurder bij Stichting Welzijnswerk Sliedrecht.

crista